- Hun er idealkvinnen

- Jeg var forelsket i han. Men Kathrine som ble stemt ut av Ungkaren forstår hvorfor Max Marius valgte Marie.

Kathrine Hagman (26) hadde forberedt seg på å bli utstemt fra Ungkaren. Om ikke alle er like enige i det, mener hun nemlig sin rivalinne er uslåelig når det kommer til utseende.

- Rått parti

- Det er ingen mann i verden som ville valgt meg foran henne. Hun er idealkvinnen, har de riktige målene og så videre, og blendet dem. Det var rått parti, sier Kathrine til Dagbladet.no.

Da hun ikke fikk den siste rosen som hun håpet og drømte om ble hun veldig lei seg. Hun innrømmer at hjertet banket hardt for den kjekke trønderen.

- Å bli dumpet, og i tillegg på TV, det er hard kost. Jeg var forelsket i han, forteller hun.

Mamma trodde henne ikke

Etter avvisningen bad hun om å bli kjørt på hotellet. Hun orket ikke se mer av det som skulle skje mellom de to utvalgte. Vel tilbake på hotellet ringte hun rett hjem til mamma. Hun kunne ikke tro det hun hørte.

- «Det ble ikke meg», sa jeg. Hun spurte tre ganger om jeg var helt sikker på det. Jeg var ganske sikker, ja.

Foreldrene til Kathrine hadde fått så god kontakt med Max, og håpet det ble dem to. I det fine møtet med Kathrines foreldre turte 26-åringen selv også å håpe. Det gikk så bra, kanskje kunne det bli dem.

Tårevåt Max Marius

Det er over fire måneder siden nå, og Kathrine har kommet over det. Det er ingen sure miner eller vonde tanker lenger. Men hun synes ikke hun fikk noen god forklaring på hvorfor Max ikke valgte henne.

- Det var vel bare noe med Marie, noe med henne som han bare måtte finne ut av. Han sa da at han bestemte seg for ett minutt siden, og jeg tror han på det. Men jeg tror egentlig at valget var opplagt.

Det var Max Marius som så ut til å ta hele kjærlighetstrekanten tyngst i finalen. Mens han gråt og syntes det var forferdelig å måtte velge, klarte Kathrine seg ok.

- Det var godt for meg. Han sa tidligere til meg at jeg var det fornuftige valget, at han hadde tenkt og tenkt og tenkt uten å komme til noen løsning. Han forklarte meg at han valgte å slutte å tenke og la kroppen bestemme. Da ble det Marie.

God venn med Max

Fire måneder etter den dramatiske slutten sier Kathrine hun er glad hun ikke ble valgt. Hun vil ikke bli kjæreste med noen av fornuftsgrunner, og kan ikke tenke seg å være andrevalget. Max Marius får aldri sjansen på henne igjen:

- Den tilliten er brutt ja, det er helt sikkert. Men vi kom veldig nær, hadde gode samtaler, det var vår greie, med Marie virket det mer overflatisk, om hvor pene øyne du har, og sånt. Vi snakket om film og TV, felles interesser.

Til tider har hun nok angret, men i dag er hun glad for at hun deltok i programmet. Hun har blitt kjent med mange fine mennesker, og har fortsatt god kontakt med Max Marius, som hun synes er en flott mann. Til og med Marie snakker hun med på telefonen nå og da, og de to erkerivalene har god kontakt.

- Jeg er også glad for at jeg ikke trakk meg, som jeg planla på et tidspunkt. Jeg følte hun var umulig å slå, men fant ut at det ville være for feigt.

Flørter med ny mann

Hun har allerede sett kveldens finale, og mener det er lettere for henne å se på dater og flørting nå enn de to jentene som ble valgt.

- Man overlever det aller meste. I ettertid tror jeg det er en mening med alt, men han fikk hjertet mitt, han er forferdelig sjarmerende.

Det er heldigvis flere fisk i vannet. Kathrine har ikke noen kjæreste nå, men forteller at hun deiter og har et godt øye til en spesiell.