Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hun får verdens mest sexy ektemann

LONDON (Dagbladet): Brad Pitt ble kåret til verdens mest sexy mann, og snart er han verdens mest sexyektemann. Pitt (35) og kjæresten Jennifer Aniston skal bli mann og kone førstkommende helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alle fall har paret varslet vennene om at de planlegger bryllup.

Jennifer Aniston gjør kjempesuksess i såpeserien «Friends», men gikk for noen uker siden ut i media og sa at hun slett ikke hadde det travelt med å bli knyttet til Brad Pitt.

Han svarte imidlertid med å invitere henne på en svært romantisk ferie i Mexico, og disse opplevelsene skal ha fått Aniston til å forandre mening om den saken.

Det er den britiske avisa The People som hevder at Brad Pitt og Jennifer Aniston har bestemt dato for bryllup, og at en lang rekke kjendiser er invitert.

Brad Pitt har imidlertid en noe komplisert fortid når det gjelder forlovelser og bryllup. Han var lenge sammen med Hollywoods kanskje heteste kvinnelige skuespiller, Gwyneth Paltrow, og paret var forlovet og planla bryllup. Plutselig fikk Brad Pitt kalde føtter, rømte fra frøken Paltrow og brøt forlovelsen.

Kort tid etter dette bruddet falt han hodestups for Jennifer Aniston, som han hadde sett på TV i serien «Friends». Det ble opprettet kontakt, og nå planlegges det altså bryllup.

Jennifer Aniston er kjent fra tv-serien Venner for livet på TV2
Brad Pitt er en av Hollywoods mest ettertraktede mannlige stjerner.