Hun har funnet sitt paradis blant kratt og småkryp

Kjersti Vetterstad befinner seg på den katalanske landsbygda.

STORSLÅTT OG NÆRGÅENDE: Kjersti Vetterstads utstilling på UKS legger an et dypøkologisk perspektiv på verden. Film, lyd- og videoverker rammer på dokumentarisk og poetisk vis inn et budskap om ansvar og omsorg for jord, tid og sted. Den monumentale installasjonen «Prophesies of the Oak» viser blant annet en billes dødskamp.
STORSLÅTT OG NÆRGÅENDE: Kjersti Vetterstads utstilling på UKS legger an et dypøkologisk perspektiv på verden. Film, lyd- og videoverker rammer på dokumentarisk og poetisk vis inn et budskap om ansvar og omsorg for jord, tid og sted. Den monumentale installasjonen «Prophesies of the Oak» viser blant annet en billes dødskamp. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Ideer): Skal man dømme ut fra Kjersti Vetterstads «estetiske praksis», som det heter i kunstspråket, må hun oppleves å ha en splittet personlighet.

Drammenskunstneren har i mange år markert seg på kunstscenen som ene halvdel av performance-duoen Mor & Jerry, et tragikomisk og tilsynelatende evig nachspiel i grelle neonfarger og sentralstimulerende kjemi.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer