- Hun kan bli en internasjonal stjerne

Superprodusenten om Annie.

(Dagbladet.no): I går rapporterte vi om den norske artisten Annie, som har fått en gigantkontrakt med det britiske plateselskapet Island.

På den kommende plata - som forhåpentlig kommer ut i løpet av 2007 - skal hun samarbeide med den særdeles meritterte produsenten Brian Higgins, som blant annet har Sugababes «Round Round» og «Hole In The Head», nesten alle låtene til Girls Aloud, Chers «Believe» og flere låter av søstrene Kylie og Danii Minogue på samvittigheten.

Nå har den populære nettsiden PopJustice tatt seg en prat med britiske Higgins om det kommende samarbeidet.

- Annie er en fascinerende dame med potensial til å bli en internasjonal superstjerne. Hun deler min måte å tanke på - at du både kan være kul og kommersiell på en gang, sier han.

Higgins forteller videre at hans produksjonsteam Xenomania og Island skal samarbeide om en ny etikett som skal utgi Annie-plata. Selv skal han bare produsere fire av låtene, mens folk som Richard X, Alan Braxe, Timo Kaukolampi og Greg Kurstin skal ta seg av andre enkeltlåter.

Higgins skal imidlertid ha et overordnet produksjonsansvar på hele skiva.

- Det kommer til å bli veldig melodibasert elektronika - cutting edge popmusikk med gode melodier som skal få folk til å danse. Vi skal ikke skuffe Annie, sier Higgins til PopJustice.

ENDA MER SKRYT: Superprodusenten som skal produsere «Anniemal»-oppfølgeren tror Annie kan få sitt store internasjonale gjennombrudd. Foto: ESPEN RØST
ENDA MER SKRYT: Superprodusenten som skal produsere «Anniemal»-oppfølgeren tror Annie kan få sitt store internasjonale gjennombrudd. Foto: ESPEN RØST Vis mer