Hun møtte veggen etter Bylarm i 2007

Nå prøver Kaja Bremnes seg på nytt.

PRØVER IGJEN: Det gikk ikke helt etter planen da Kaja Bremnes prøvde seg på Bylarm for første gang i 2007. Nå tar hun sats igjen. Foto: LINE ROKSØY
PRØVER IGJEN: Det gikk ikke helt etter planen da Kaja Bremnes prøvde seg på Bylarm for første gang i 2007. Nå tar hun sats igjen. Foto: LINE ROKSØY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Kaja Bremnes var en av de mest forhåndshypede artistene på Bylarm i 2007. Dagbladet Fredag gjorde et lengre intervju med henne under vignetten «Disse har vi tro på i 2007». Hun hadde planer om å gi ut plate. Alt lå til rette for Kaja Sonberg Bremnes - datter av Ola og niesen til Kari.

Men så gikk det ikke helt som planlagt.

- Ja, jeg møtte vel veggen, for å si det litt enkelt. Jeg var kanskje så tom at jeg ikke hadde noe å levere, sier Kaja til Dagbladet.no i dag.

Ikke klar for oppmerksom- heten«Det var surt som en gammel kjøkkenklut,» skrev Dagbladets anmelder Sigrid Hvidsten om konserten hennes i VG-teltet.

Og Kaja var ikke særlig fornøyd selv.

- Det var veldig mye på en gang. Jeg hadde nettopp flyttet hjemmefra og fått en ganske krevende jobb i Trondheim. Jeg var usikker på mange ting. Og mange rundt meg skulle hele tiden komme med innspill om hva og hvem jeg burde være musikalsk. Jeg følte etterhvert at jeg mista mitt eget uttrykk, og at det var vanskelig for meg å fortsette å spille når jeg ikke kunne stå inne for det jeg gjorde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer