Stjernehjelp: Madcon-gutta har fått med seg Kelly Rowland på singelen «One Life», og hun er også med i den Ray Kay-regisserte videoen til låta som slippes kommende lørdag. Foto: Sony music
Stjernehjelp: Madcon-gutta har fått med seg Kelly Rowland på singelen «One Life», og hun er også med i den Ray Kay-regisserte videoen til låta som slippes kommende lørdag. Foto: Sony musicVis mer

- Hun ser ut som en million dollar

Madcon i studio med Destiny's Child-stjerne.

(Dagbladet):- Madcon er så kule, og videoinnspillinga gikk veldig bra, sier Kelly Rowland til Dagbladet.

Sammen med Beyoncé Knowles-Carter og Michelle Williams var hun en del av r&b-gruppa Destiny's Child og herjet hitlistene verden over i den første halvdelen av 2000-tallet.

Siden gruppa ble oppløst i 2006 har stått på egne bein som artist, men også samarbeidet med folk som David Guetta og Ludacris.

- Takknemlig Nå har Rowland spilt inn låta «One Life» sammen med Madcon-gutta Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, og kommende lørdag er det premiere på den Ray Kay-regisserte videoen til låta.

- Jeg er så takknemlig for at Madcon lar meg være en del av denne plata, og for at jeg har fått jobbe med dem. Videoen kommer til å bli spektakulær, og jeg er veldig spent. Men jeg vet dere kommer til å like den, sier Rowland som også rakk å bli glad i sønnen til Yosef, to år gamle Noah.

- Han er helt skjønn, sier Rowland.

- Surrealistisk Tshawe og Yosef, som den siste tida har vært i Tyskland for å promotere låta, forteller til Dagbladet at de så vidt turte å hilse på Rowland da de først møttes under videoinnspillinga i USA.

- Det var helt surrealistisk. Vi hørte musikken og så henne på en skjerm og ble helt starstruck. Så vi snek oss bort og spionerte på opptakene hennes. Det var ikke før noen kom bort til oss og minnet oss på at det faktisk var vår låt hun sto og sang på at vi gikk bort og hilste på henne, sier Tshawe.

- Det sier seg selv, sier Yosef.

Ydmyk: - Kelly var utrolig ydmyk, snill og proff, sier Tshawe Baqwa. Foto: Sony music Vis mer

- Hun var med i Destiny's Child liksom. Det første jeg tenkte var at hun så ut som en million dollar, og var superstjerne. Men hun var en utrolig ydmyk, snill og proff dame, forteller han.

Trår til Samarbeidet med Rowland kom i stand etter at Madcon-gutta sendte henne låten og spurte om hun kunne tenke seg å bidra på den.

- Hun fortalte oss at hun gikk en tur sammen med manageren sin, som hun også er gift med, etter å ha hørt låta, og at hun plutselig begynte å nynne på sangen. Da var det i boks, sier Yosef.

- Satser dere nå på et stort gjennombrudd i USA?

- I og med at vi har med ei så stor stjerne som Kelly på skiva vår, sier det seg selv at vi satser. Men det har vi gjort hele veien. Vi har gått opp en ny trapp for hver skive, og for å komme til topps er du nødt til å trå til. Det er det vi gjør nå, sier Tshawe som understreker at det amerikanske markedet ikke er hovedmålet.

- Et stort gjennombrudd i Europa er førsteprioritet, og det der derfor vi har reist rundt i Tyskland nå. Først må man dominere på hjemmebane, og så får vi se om vi kan ta det enda et steg. Vi kan ikke neglisjere alle de europeerne som har støtta oss bare for å forsøke å breake i USA, sier han.

Bandkollega Yosef er enig.

- Gripe muligheten - Det jeg føler at vi gjør nå er å tørre. Vi har klatret et godt stykke på stigen det siste halve tiåret, og med den skiva vi slipper i august går vi hardere inn enn vi har gjort noen gang før.

Dette er også noe tematikken i singelen «One Life», forteller Tshawe.

Jobber med plate: Madcon satser friskt og slipper etter planen ny plate i august. Foto: Sony music Vis mer

- Egentlig er det ganske enkelt. Låta handler om å gripe muligheten når den byr seg, og ha mot til å ta den risikoen det innebærer. Vi er jo i en bransje hvor du ikke får noen garantier, så det er det vi ønsket å formidle. Hvis man bruker hjernen og hjertet så kan man få det til hvis man tar noen sjanser. Man lever en gang, og derfor tittelen «One Life», sier han.

Ray Kay igjen Videoen er regissert av norske Reinert «Ray Kay» Olsen, som tidligere har laget musikkvideoer for superstjerner som Lady Gaga, Beyoncé og Justin Bieber.

Han har også laget tre videoer for Madcon tidligere, blant annet til guttas gjennombruddslåt sammen med Paperboys, «Barcelona».

- If it ain't broke, don't fix it, er det ikke det man sier? Vi har en veldig god kjemi med Reinert, og han er utrolig flink til å skape gode vibber under innspilling. Alt blir mer naturlig når vi jobber med ham, sier Yosef.     

Stjerneskryt: Kelly Rowland skryter uhemmet av Madcon-gutta. Foto: Sony music Vis mer