- Hun ser ut som en million dollar

Madcon i studio med Destiny's Child-stjerne.

Stjernehjelp: Madcon-gutta har fått med seg Kelly Rowland på singelen «One Life», og hun er også med i den Ray Kay-regisserte videoen til låta som slippes kommende lørdag. Foto: Sony music
Stjernehjelp: Madcon-gutta har fått med seg Kelly Rowland på singelen «One Life», og hun er også med i den Ray Kay-regisserte videoen til låta som slippes kommende lørdag. Foto: Sony music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):- Madcon er så kule, og videoinnspillinga gikk veldig bra, sier Kelly Rowland til Dagbladet.

Sammen med Beyoncé Knowles-Carter og Michelle Williams var hun en del av r&b-gruppa Destiny's Child og herjet hitlistene verden over i den første halvdelen av 2000-tallet.

Siden gruppa ble oppløst i 2006 har stått på egne bein som artist, men også samarbeidet med folk som David Guetta og Ludacris.

- Takknemlig Nå har Rowland spilt inn låta «One Life» sammen med Madcon-gutta Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, og kommende lørdag er det premiere på den Ray Kay-regisserte videoen til låta.

- Jeg er så takknemlig for at Madcon lar meg være en del av denne plata, og for at jeg har fått jobbe med dem. Videoen kommer til å bli spektakulær, og jeg er veldig spent. Men jeg vet dere kommer til å like den, sier Rowland som også rakk å bli glad i sønnen til Yosef, to år gamle Noah.

- Han er helt skjønn, sier Rowland.

- Surrealistisk Tshawe og Yosef, som den siste tida har vært i Tyskland for å promotere låta, forteller til Dagbladet at de så vidt turte å hilse på Rowland da de først møttes under videoinnspillinga i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer