- Hun skal ikke bli en ny Kylie

Smalltown Supersound gir Annie en ny sjanse

NEW LOOK: Det har tatt svært lang tid å få ut Annies oppfølgeralbum. Slik vil hun framstå på coveret til «Don't Stop». Foto: Smalltown Supersound.
NEW LOOK: Det har tatt svært lang tid å få ut Annies oppfølgeralbum. Slik vil hun framstå på coveret til «Don't Stop». Foto: Smalltown Supersound. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

24. oktober kommer endelig Annies nye plate i butikkene — fem år etter debutplata som ga henne tilnavnet «Skandinavias popprinsesse» av utenlandske musikkbloggere.

Etter å ha støvet ned i et kott hos det store amerikanske plateselskapet Island, tar nå vesle, men velrenommerte norske Smalltown Supersound tak i Anne Lilia Berge Strand (31) og gir henne en ny sjanse.

— Island hadde en ambisjon om å lage en ny Kylie Minogue. Jeg vil heller bygge videre på det Annie allerede har oppnådd. Hun har en veldig stor fanbase i hele verden, det er folk som elsker henne, sier Smalltown-sjef Joakim Haugland til Dagbladet.

Han kan tilby Annie en godt kjent platelabel med distribusjon over hele verden, noe det toneangivende musikknettstedet pitchfork.com allerede har merket seg.

Får god hjelp

På albumet «Don't Stop» har Annie fått hjelp av rekke framtredende musikknavn, blant andre Franz Ferdinands Alex Kapranos og Paul Epworth, som har produsert Primal Scream og remikset U2. Mesteparten av plate er produsert av finske Timo Kaukolampi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer