<strong> BLIR BIO-FILM:</strong>  Alexandra Shipp (til høyre) skal spille den avdøde R&amp;B-stjerna Aaliyah (til venstre) i en biografisk film. Foto: NTB Scanpix
BLIR BIO-FILM: Alexandra Shipp (til høyre) skal spille den avdøde R&B-stjerna Aaliyah (til venstre) i en biografisk film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun skal spille den avdøde R&B-stjerna Aaliyah

Den forrige skuespilleren trakk seg fra prosjektet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): R&B-stjerna Aaliyah døde i en tragisk flyulykke på Bahamas, bare 22 år gammel. Tross sin unge alder hadde hun rukket å gi ut fire album, og flere hitsingler.

Nå skal kanalen Lifetime lage en biografisk film om superstjerna, og nå er det kjent hvem som skal spille Aaliyah.

Avslørte på Twitter Det blir Alexandra Shipp. Det bekreftet filmens egen produsent, Wendy Williams, på Twitter.

- Filmingen starter senere denne måneden og @AlexShipppp skal spille Aaliyah, skrev hun.

Produksjonen var nødt til å finne en ny skuespiller etter at Zendaya Coleman trakk seg fra prosjektet i starten av juni.

Coleman la i går ut flere videoer på Instagram der hun forklarer hvorfor hun ville trekke seg fra prosjektet, skriver Billboard.

- La meg bare forklare en ting. Grunnen til at jeg trakk meg fra Aaliyah-filmen har ingen ting med tilbakemeldingene fra folk som har sagt at jeg ikke var i stand til å spille henne, at jeg ikke var talentfull nok, eller svart nok, sier hun og fortsetter:

- Grunnen er at kvaliteten på produksjonen ikke var god nok.

Mye hatmeldinger Hun sier også at hun hadde vanskeligheter med å takle at Aaliyahs familie ikke virket så begeistret for prosjektet.

Hun gratulerer nå Alexandra Shipp med rollen.

- Jeg håper hun slipper alt hatet jeg fikk. Husk at vi alle er mennesker som prøver å gjøre det vi elsker å gjøre. La oss øve på å motivere og elske, fremfor å diskriminere og hate, sier hun.

Shipp er kjent fra tv-serien «House of Anubis» og har spilt andre mindre roller på tv og film.

<strong> TRAKK SEG:</strong>  Zendaya Coleman. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG: Zendaya Coleman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer