Hun skal spille mot Tom Cruise i «M:I 5»

Den neste skandinaviske stjerna?

SIKTER MOT STJERNENE: Svenske Rebecca Ferguson er i ferd med å skape seg et navn i Hollywood. Hun har fått den kvinnelige hovedrollen i Tom Cruise-filmen «Mission: Impossible 5». Her fra BBC-serien «The White Queen».
SIKTER MOT STJERNENE: Svenske Rebecca Ferguson er i ferd med å skape seg et navn i Hollywood. Hun har fått den kvinnelige hovedrollen i Tom Cruise-filmen «Mission: Impossible 5». Her fra BBC-serien «The White Queen». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Vi så henne sist som dronning Elisabeth i miniserien «The White Queen». Veien mot stjernene går videre via sommerens «Hercules» — sammen med en skokk med nordmenn.

Nå er svenske Rebecca Ferguson (bildet) klar for sin hittil største rolle, nemlig den kvinnelige hovedrollen i «Mission: Impossible 5». Det bekrefter kilder overfor Hollywood Reporter.

På herresiden finner vi selvsagt Tom Cruise. Han gjentar rollen som superagenten Ethan Hunt, og vil nok atter en gang få det på sine skuldre å redde verden.

Renner, Pegg - og Alec Baldwin? Et annet navn som interessant nok kobles til filmen er «30 Rock»-stjerna Alec Baldwin, som ifølge Deadline ryktes å skulle innta rollen som sjefen for etteretningsbyrået CIA.

Det blir i så fall ikke første gang en Baldwin-karakter har jobbadresse i Langley, Virginia — sånn apropos actionfilmer fra 90-tallet. Vi husker ham fra «The Hunt for Red October» (1990).

Han har visst steget i gradene siden den gang.

Også med i «M:I 5» er Jeremy Renner og Simon Pegg. De gjentar sine roller fra forrige film, Brad Birds «Mission: Impossible — Ghost Protocol» fra 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer