Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hun skal synge Twisted Sister

Catherine Zeta-Jones (41) har fått en spesialskrevet rolle i rockefilm.

TUNGT ÅR:  Det har vært en vanskelig tid for ekteparet Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. Nå går det bedre med dem begge, og Zeta-Jones har fått rollen som en snerpete borgermesterfrue i musikalfilmen «Rock of Ages». Foto: Stella Pictures
TUNGT ÅR: Det har vært en vanskelig tid for ekteparet Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones. Nå går det bedre med dem begge, og Zeta-Jones har fått rollen som en snerpete borgermesterfrue i musikalfilmen «Rock of Ages». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Etter å ha vært innlagt på mentalsykehus for sin bipolare lidelse (type 2), kommer det nå en gladmelding til alle Catherine Zeta-Jones (41) fans.

Nettsida deadline.com skriver i dag at den walisiske skuespilleren har fått rollen som en snerpete borgermesterfrue i filmversjonen av musikalen «Rock of Ages».

Filmens regissør, Adam Shankman, beskriver Zeta-Jones' rolle på følgende måte:

- Som om Tipper Gore og Anita Bryant hadde hatt et kjærlighetsbarn. Hun er av den arketypiske, konservative sorten, som vil få slutt på all rock'n'roll i Los Angeles, sier Shankman til The Hollywood Reporter.

Spiller mot Tom Cruise Men til tross for den snerpete rollen, skal Zeta-Jones hente fram 80-tallsdyret i seg. Ifølge deadline.com skal hun synge både Pat Benatars «Hit Me With Your Best Shot» og Twisted Sisters velkjente låt «We're Not Gonna Take It».

Shankman har blant annet hatt regien på musikalfilmen «Hairspray» fra 2007, og forteller at Zeta-Jones' rolle er nyskrevet for filmversjonen av «Rock of Ages».

- Fortellingen har så mange plot, derfor syns vi det var gøy å lage en skurk som et kulturelt diskusjonspunkt, sier regissøren til deadline.com.

Tom Cruise, Alec Baldwin og Mary J. Blige skal også spille i filmen, som har planlagt USA-premiere den 1. juni 2012, ifølge imdb.com.

Zeta-Jones fikk Oscar i kategorien «beste kvinnelige birolle» for sin rolle som «Velma Kelly» i musikalfilmen «Chicago» fra 2002.
 
Innlagt på mentalsykehus Det har vært et tøft år for skuespillerparet Zeta-Jones og Michael Douglas (66), etter at Douglas ble diagnostisert med strupekreft i fjor sommer.

I forrige uke ble det også kjent at Zeta-Jones har vært innlagt på mentalsykehuset Silver Hill Hospital i Conneticut for å behandle sin bipolare lidelse (type 2). En representant for familien sa da til bladet People at hun nå er i «fin form og ser fram til å begynne å filme to nye filmer».

People skriver i dag at Zeta-Jones er blitt observert smilende og i god fom på settet til filmen «Playing the Field», som nå spilles inn i Louisiana.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media