Hun solgte jomfrudommen for 4,5 millioner kroner

Kjøpt av anonym japaner.

(Dagbladet): Den brasilianske 20-åringen Catarina Miglorini har fått mye oppmerksomhet for å legge jomfrudommen sin ut for salg, sammen med en jevnaldrene gutt. Nå skal jentas dyd være kjøpt, skriver The Daily Star.

Flere millioner Jomfrudommen ble i går auksjonert bort til en japansk mann identifisert som «Natsu». Prisen var 4,5 millioner norske kroner. Guttens jomfrudom ble kun solgt for litt over 17 000 norske kroner.

Ifølge The Sun skal jenta bruke pengene til å studere medisin i Argentina, mens hun tidligere har uttalt at hun skal bruke pengene på veldedighet hjemme i Brasil.

Med i dokumentar De to 20-åringene Catarina og Alexander meldte seg frivillig til å være med i et dokumentarprosjekt som skal fange følelsene rett før og etter en person mister jomfrudommen.

Prosjektet  «Virgins Wanted» har blitt kraftig kritisert av australske medier. I videoen over får vi blant annet se hvordan foreldrene reagerer på at jenta la dyden sin ut for salg.

- Snakke, ikke kysse I et intervju med den brasilianske avisa Folha forklarer jenta hva som vil skje.

- Den som vinner budrunden vil ha krav på minst en time med meg. Mer enn det avhenger av øyeblikket. Kjøperen kan ikke få utløp for fantasier, bruke leketøy eller noe slikt. Han må bruke kondom og kan bare ta jomfrudommen min, ikke noe mer. Vi kan snakke, men ikke kysse. Å kysse står ikke i kontrakten, sier hun.

SOLGT:  Nettsidene til «Virgins Wanted» viser nå at både gutten og jenta har solgt dyden sin. Jenta fikk langt mer penger enn gutten.
SOLGT: Nettsidene til «Virgins Wanted» viser nå at både gutten og jenta har solgt dyden sin. Jenta fikk langt mer penger enn gutten. Vis mer