Hun spilte på bryllupsfesten til prins William og hertuginne Kate

Nå skal hun fylle Oslo spektrum.

 KLAR FOR OSLO SPEKTRUM:  Artisten Ellie Goulding kommer til Oslo Spektrum i februar neste år. Her fra Nobels fredspriskonsert i 2011. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR OSLO SPEKTRUM: Artisten Ellie Goulding kommer til Oslo Spektrum i februar neste år. Her fra Nobels fredspriskonsert i 2011. Foto: NTB ScanpixVis mer

(NTB/Dagbladet): 1. februar er datoen fans av artisten Ellie Goulding kan merke av. Da kommer hun til Norge for å fylle Oslo Spektrum.

Klar for spektrum Goulding fylte Sentrum Scene til randen tidligere i år, og nå tar hun steget opp i storstua og scenen til Oslo Spektrum.

I oktober 2012 kom hennes foreløpig siste album, «Halcyon», som beskriver en reise fra hjertesorg mot håp.

Ellie Goulding vokste opp i Herefordshire og begynte tidlig å interessere seg for musikk.

Da hun flyttet til London ble hun signert av Polydor Records som ga ut det første albumet hennes, kalt «Lights», som gikk rett inn på listene i store deler av verden.

Spilte for William og Kate Goulding har samarbeidet med produsenter som Starsmith, Calvin Harris, Madeon og Skrillex og er også kjent for å gjøre coverlåter på sin egen måte.

I 2011 gjorde hun seg også bemerket ved å spille på bryllupsfesten til Storbritannias prins William og hertuginne Kate. Samme året spilte hun også på Nobels fredspriskonsert i Oslo.