Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Hun taklet ikke å være sexsymbol

Derfor ser du ikke Megan Fox i den nye Transformers-filmen.

IKKE GLAD FOR SEXY-STEMPEL: Det tok Megan Fox lang tid å forsone seg med stempelet som sexsymbol, ifølge hennes motspiller i "Transformers"-filmene. Foto: STELLA PICTURES
IKKE GLAD FOR SEXY-STEMPEL: Det tok Megan Fox lang tid å forsone seg med stempelet som sexsymbol, ifølge hennes motspiller i "Transformers"-filmene. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Megan Fox (25) var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da gutter og menn verden over siklet på «Transformers»-regissøren Michael Bays dvelende avbildinger av hennes legeme. Nå sier motspiller Shia LaBeouf (24) at skuespillerinnen selv var ubekvem ved hvordan hun ble framstilt i filmen.

- Hun hadde en Spice Girls-aktig styrke ved seg, og en bevissthet på likestilling, som gjorde at hun følte seg usikker på å involvere seg med Michael Bay. Noen mener han har en lite ærbar måte å filme kvinner på, sier LaBeouf i et intervju med Los Angeles Times.

- Mike filmer damer for å appellere til en 16-årings seksualitet. Og jeg tror aldri Megan Fox ble komfortabel med det.

Byttet ut Megan Fox spilte i oppfølgeren «Transformers: Revenge of the Fallen» (2009), men i årets «Transformers: Revenge of the Fallen» er hun byttet ut med den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley.

- Megan Fox var helt ukjent da hun ble plassert foran hele verden i en sex-drevet rolle og fortalt at hun var den mest sexy kvinnen i Amerika. Det tok tid for henne å akseptere det, sier Shia LaBeouf.

Han sier Michael Bays ordbruk under innspillingen ikke gjorde saken noe bedre.

BYTTET UT: Rosie Huntington-Whiteley er Shia LaBeoufs "love interest" i den nye "Transformers"-filmen. Foto: SCANPIX
BYTTET UT: Rosie Huntington-Whiteley er Shia LaBeoufs "love interest" i den nye "Transformers"-filmen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Når Mike ba henne gjøre spesifikke ting var det ikke tid for rundtomsnakk. Vi jobber. Og er det noe Mike mangler, er det takt og tone, sier skuespilleren.

Som Napoleon Megan Fox har tidligere kritisert stjerneregissøren for å være ubehagelig å jobbe med.

- Han er som Napoleon, han går inn for å skape seg et rykte som gærning. Han prøver å være Hitler på filminnspillingene, og han klarer det. Han er et mareritt å jobbe med, sa hun i et intervju i 2009, før hun la til at hun klarer å se det humoristiske i regissørens «dårlige sosiale evner».

BOMBENEDSLAG: Slik ble verden kjent med Megan Fox for fire år siden. Foto: STELLA PICTURES
BOMBENEDSLAG: Slik ble verden kjent med Megan Fox for fire år siden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer