<strong>Lengre turveier:</strong> Venstre ønsker å forlenge turveien langs Nitelva helt til Hvam. Dette betyr at hunden min og jeg kan gå enda lengre turer sammen og kose oss, skriver Margrethe Prahl Reusch. Foto: Scanpix.
Lengre turveier: Venstre ønsker å forlenge turveien langs Nitelva helt til Hvam. Dette betyr at hunden min og jeg kan gå enda lengre turer sammen og kose oss, skriver Margrethe Prahl Reusch. Foto: Scanpix. Vis mer

Hunden din ville stemt Venstre

Min appell går til alle dere andre hundeeiere og dyreelskere i kommunen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg kommunevalg. I den anledning må man spørre seg selv hva som er viktig nettopp for meg. Jeg er selv hundeeier, og jeg er helt sikker på at min hund ville stemt Venstre. Dessverre har hun ikke stemmerett, så min appell går til alle dere andre hundeeiere og dyreelskere i kommunen.

Hunden min er så glad når jeg kommer hjem. Venstre vil sørge for et bedre kollektivtilbud både internt i Skedsmo og inn og ut av kommunen. Dette innebærer at man kommer seg raskere hjem. Det finnes ikke en hund i verden som ikke synes det er god poltikk.
 
Venstre ønsker å forlenge turveien langs Nitelva helt til Hvam. Dette betyr at hunden min og jeg kan gå enda lengre turer sammen og kose oss. Får vi i tillegg lys langs flomvollen, kan vi gå turer i mørket også. I tillegg vil Venstre besørge at tur- og sykkelveinettet i kommunen utbedres, utvides og vedlikeholdes for helårsbruk. Bare tenk på alle de fine turmulighetene det vil gi oss.

På Nebben er det etablert hundegård, der hundene i Skedsmo kan løpe fritt og leke med andre hunder. Venstre vil bygge flere slike rundt om i kommunen. I tillegg vil vi sørge for at det står flere hundekasser (søppelkasser for hundeposer) langs alle de store turveiene. Da slipper hunden min å bli flau over at jeg må bære med meg fulle hundeposer over lange avstander, og jeg slipper å bære dem. På den måten tror vi at flere hundeeiere vil plukke opp etter hundene sine. Dette gjør det jo triveligere for dem som ikke har hund å ferdes der også.

Når jeg går med hunden min, snuser hun rundt, hun interesserer seg for dyrelivet vi ser langs veien. Venstre vil ha naturreservat ved Leira, der man kan komme helt tett på dyre- og plantelivet. Dette vil gi både hund og eier mange gode opplevelser. Dette vil også verne om det unike dyre- og plantelivet som finnes i Skedsmo.

Sist, men ikke minst vil jeg peke på at Venstre vil stå på for å etablere flere parker i sentrum av Strømmen og Lillestrøm, samt sørge for at det skal finnes grønne lunger der det bygges nytt.

Er du fortsatt i tvil om hva du bør stemme til høsten, kan det jo være verdt å ta en diskusjon med hunden. Hva ville den stemt? Jeg er sikker på at hunden din ville stemt Venstre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer