Hundrevis møtte opp for å hilse på rockestjerna Patti Smith

- Det blir mer intimt på denne måten, mener punkdronninga.

MASSIV PÅGANG: Ingen tvil om at den amerikanske poeten og punkrockeren Patti Smith (65) er populær i Norge. I dag signerte hun hundrevis av eksemplarer av boka «Just Kids». 
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
MASSIV PÅGANG: Ingen tvil om at den amerikanske poeten og punkrockeren Patti Smith (65) er populær i Norge. I dag signerte hun hundrevis av eksemplarer av boka «Just Kids». Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Allerede to timer før hovedpersonen selv ankom, hadde Patti Smiths (65) norske tilhengere stilt seg opp ved Tanum på Karl Johan, klare for å få sitt eksemplar av rockestjernas bok signert.

- Det har vært fullt med folk både i Bergen og i Trondheim dagene i forveien. På det meste var det 300 her i dag, sier Anne Liv Tresselt, forlagssjef i det norske forlaget Samlaget som utgir boka.

- Folk har fortalt historier, delt minner og grått, sier hun videre.

- Liker å se fansen De fleste aldersgrupper var representert på Tanum tirsdag ettermiddag.

- Det er jo derfor jeg liker å gjøre dette. Å se alle de forskjellige menneskene som møter opp, sier Smith fra stolen i bokhandlerbutikken.

Til tross for massivt oppmøte, fikk alle med seg punkdronningas signatur hjem.

- Det er sjeldent at det er så stort oppmøte. Sist det var så stor pågang må ha vært da a-ha stilte til boksignering med sin biografi, sier Tresselt.

- Vi bare henger Etter å ha signert bøker i én og en halv time er Smith fortsatt ved godt lag. Køen er mindre, og hun tar seg tid til å lytte til de oppmøtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer