Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hunter blir ikke tiltalt

Hunter S. Thompson ville skremme bort en bjørn, men endte opp med å skyte assistenten sin. Nå har politiet fastslått at han ikke kan lastes for ulykken.

27. juli i år var den kjente journalisten, og mannen bak blant annet «Hells Angels: A Strange and Terrible Saga» og «Fear and Loathing in Las Vegas», ved hjemmet sitt i Aspen. En bjørn hadde forvillet seg inn på området, og Thompson ville skremme den bort, skriver APBnews.

Først ringte han til assistenten, Deborah Fuller, som bor i et gjestehus på eiendommen. Hun svarte ikke. Så gikk han ut og prøvde å skremme bort bjørnen ved å rope til den. Bamsefar ble ikke videre skremt, og Thompson hentet ei hagle. Han fyrte av et skudd for å skremme bort bjørnen.

I samme øyeblikk kom Fuller ut fra gjestehuset, og ble truffet av fire haglekorn. Hun måtte til sykehus for behandling.

- Fuller har ingen innvendinger mot at saken blir henlagt. Hun ønsket ikke at den skulle få noe etterspill, sier statsadvokat Mac Myers til APBnews.

Thompson har aldri lagt skjul på at han drikker mye og bruker narkotika. Han har tidligere solgt kunstverk der han har skutt på et lerret med hagle. Men han skal ikke ha vært påvirket under ulykken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media