Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hurleys hevn?

LONDON(Dagbladet): Forholdet mellom Liz Hurley og Hugh Grant knaker. Bakgrunnen er at Liz Hurley skal ha hatt en alvorlig flørt med den amerikanske regissøren William Annesley, og hans kjæreste skal igjen ha sladret til Hugh Grant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hugh Grant filmer for tida i Australia, og ensomheten skal ha drevet Liz Hurley i armene på William Annesley. Han skal ha overnattet hos henne flere netter, men blitt avslørt av sin egen kjæreste Charlotte Lewis.

Glemte pysjamas

De helt store forviklingene begynte da Liz Hurley glemte en pysjamas hos William Annesley. Denne pysjamasen tilhører Hugh Grant. Det var imidlertid kjæresten Charlotte Lewis som fant pysjamasen, og William Annesley innrømmet utroskap.

Dette fikk Charlotte Lewis til å tenne på alle pluggene. Hun tok med seg pysjamasen og forlot leiligheten. Pysjamasen sendte hun imidlertid til Hugh Grant i Australia, samtidig som hun fortalte hva som varv skjedd.

Nå er forholdet mellom William Annesley og Liz Hurley et tiltakelagt stadium, og han er tilbake hos Charlotte Lewis.

Flere forhold

Liz Hurley og Hugh Grant har hatt mange historier å forklare for hverandre de årene de har vært sammen. Hugh Grant hadde sine tyngste stunder da han ble arrestert av politiet sammen med en prostituert i Los Angeles.

Nå har Liz Hurley tatt igjen, og det er flere historier hun må forklare for Hugh Grant.

Liz Hurley
Liz Hurley

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!