Hurra, endelig fredag!

Og sjekk tidenes kuleste julepynt.

(Dagbladet.no): Den vanlige Endelig fredag-redaksjonen ligger hjemme og grynter i sengene sine i dag, og med ærefrykt og ikke så rent lite redsel er en uerfaren vikar nødt til å ta over stafettpinnen.

Tidligere i uka skrev vi en sak om hvitevare-bandet Hurra Torpedo, som forvirrer og lurer norsk presse. De har åpenbart vært i USA for å lage film, og antallet reklamebannere og teasere for bandet på nettet tyder på at det er noen med et visst budsjett som står bak prosjektet.

Uansett: Har du ikke fått med deg filmklippene bandet har lagt ut på sin videoblogg, må du sjekke det ut nå. Dette er nemlig helt fantastisk.

Se for eksempel:

1. Kristopher, Aslag og Egil i hvitevare-sjappa

2. Den første konserten i USA

3. Kristopher på jakt etter Bonnie Tyler

Ellers så er jo helgen vanligvis en tid for utskeielser av ymse slag. Har ikke faren din informert deg om fordelene ved kondombruk, vil du kanskje avskrekkes av denne videoen?

GÅR TIL FILMEN: Det beste fra Hurra Torpedos omtalte USA-turné har de lagt ut på en egen videoblogg. FOTO: HURRA TORPEDO
GÅR TIL FILMEN: Det beste fra Hurra Torpedos omtalte USA-turné har de lagt ut på en egen videoblogg. FOTO: HURRA TORPEDO Vis mer

Snø, slaps og regn får følelsene for sommeren til å bruse. Sjekk hva Endelig fredag-redaksjonen brukte sommerferien til.

Og aller sist: En gammel klassiker til glede for gamle og nye lesere: Det smått legendariske Ali G-intervjuet med Posh og Becks.

God helg!