Hurra for hatet

Janteloven gjør at alle vi terningkast 3-folka kan komme oss til toppen fordi de flinke folka ikke tør.

BRUTAL BEHANDLING: «Da vi lanserte første program av Torsdag kveld fra Nydalen fikk vi den samme behandlingen,» skriver kronikkforfatteren om slakten av Tweet4tweet. F.v. Hasse Hope, Jenny Skavlan og Øyvind Vogt i tweet4tweet. Foto: NRK
BRUTAL BEHANDLING: «Da vi lanserte første program av Torsdag kveld fra Nydalen fikk vi den samme behandlingen,» skriver kronikkforfatteren om slakten av Tweet4tweet. F.v. Hasse Hope, Jenny Skavlan og Øyvind Vogt i tweet4tweet. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg liker folk som skaper.

Kunst, tv, fanziner eller mix-tapes fra jente og gutterom. Det liker jeg. Det er en fordel om det er etter min smak, men jeg liker egentlig også alle som lager ting jeg ikke liker.

Erik og Kriss for eksempel. Jeg liker dem fordi de skaper, og fordi de tør.

Ikke at jeg nødvendigvis kjøper noe av det de produserer. Men jeg liker tanken på at de har tenkt «Livet er døvt. Hva med å lage et eller annet?»

For noen uker siden hadde Tweet4tweet premiere. Anmelderne slaktet det, og på sosiale medier kastet ådseldyrene seg over slintrene som lå igjen.

Jeg kjenner #denfølelsen

Da vi lanserte første program av Torsdag Kveld fra Nydalen fikk vi den samme behandlingen. Direkte adresserte hat-mails, drapstrusler og utskjelning i debattfelt og på trykk. Fortjent? Helt sikkert. Det første programmet vi lagde var ræva, og det andre tredje og fjerde og femte også. Så fant vi heldigvis en form, og begynner nå i mars på vårt 61. program.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer