Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hurra Torpedo

Sikkert bedre live, som det heter.

CD: Det er en kunst å velge riktig covermateriale, og sjelden har vel et norsk band truffet så bra som Hurra Torpedo med «Total Eclipse of the Heart», som selvfølgelig er med her (igjen!). Selv om Beta Band-versjonen (der de snur refrenget, slik at det lyder «once upon a time I was falling apart, now I\'m only falling in love») henter ut uante kvaliteter i låta, står Torpedo-versjonen støtt på å følge orginalteksten og å bytte ut 80tallspop med hvitevarerock og oversynging med Erik Hegerbergs undersynging. «Toxic»-coveren her blir ikke like bra, fordi mye av kvaliteten til orginallåta ligger i dens produksjonen; melodien og teksten er ikke sterk nok til å bære en rudimentær cover. I tillegg får du et titalls orginallåter i klassisk absurdnaiv Gartnerlosjen-tradisjon, hvorav få utmerker seg. «Total Eclipse»-singelen er nok er bedre kjøp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling