- Husk, jeg kjenner mora di. Jeg har studert henne også

Jørn Hoel til programleder Kåre Magnus Bergh.

SHOWER OG FELIPER:  Artist Jørn Hoel showet det han kunne på scenen i kveld, og fleipet om sin tidligere artistkarriere. Foto: Stella Pictures
SHOWER OG FELIPER: Artist Jørn Hoel showet det han kunne på scenen i kveld, og fleipet om sin tidligere artistkarriere. Foto: Stella PicturesVis mer

FORNEBU (Dagbladet): I kveld må den første av årets «Stjernekamp»-deltakerne takke for seg i sangkonkurransen. Det er funk som står på sjangermenyen, og de ti artistene skal kjempe om de videre ni plassene.

- Pangstart Første kvinne ut var 17 år gamle Raylee med En vogues låt «Free your mind». I skinnskjørt, høye støvlettter og en korsett-liknende overdel framhørte hun låten til gode tilbakemledinger fra dommerpanelet.

- Jeg syns det var veldig moro, en pangstart og blikket ditt er bra. Jeg syns du gjør en god jobb, sier dommer Thomas Felberg.

- Dette er nærmere rock en funk, men det er funk i den pipa di, og dette er en superåpning, fortsetter gjestedommer Jan Tørresen, også kjent som DJ Dust.

- Kjenner mora di Det var Jørn Hoel (57) som var andremann ut i kveld. I sin blå dress og brune skjorte danset han på scenen, mens han sang James Browns låt «Super Bad». Men hans oppladning har ikke vært av de beste. I dag kom han seg nesten ikke opp av senga på grunn av rygg smerter, og har brukt 1,5 timer hos kiropraktor for å i det hele tatt å kunne gå oppreist.

- Jeg syns du var litt stiv på starten. Litt bjørnen Teodor bevelgelsesmessig, men så kom det seg, sier Felberg etter Hoels opptreden.

Etter premieren forrige lørdag, dro Jørn Hoel rett hjem for å øve på funk-låten og for å studere James Brown. Det ble det også fleipet med på scenen.

- Har det vært slik hele karrieren, spør programleder Kåre Magnus Bergh.

- Slik har det vært hele karrieren. Husk, jeg kjenner mora di. Jeg har studert henne også, fleiper Hoel til programlederen.

- Der kom nordlendingen fram, ja, svarer Bergh.

Dagbladet anmelder låt for låt, se terningkastene her.