Husker du da Svindal Larsen var best i verden?

Vi mimrer om CM.

GAMMEL MORO: Championship Manager har overlevd i 16 år og skiftet navn til Football Manager. 2009-utgaven slippes i dag.
GAMMEL MORO: Championship Manager har overlevd i 16 år og skiftet navn til Football Manager. 2009-utgaven slippes i dag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Savner du tiden da Tommy Svindal Larsen og Bjørn Heidenstrøm var verdensstjerner?

«Football Manager» er en jobb - ikke et spill. Dette har undertegnede messet jevnt og trutt til både kjente og kjære i mange herrens år. Spillet har nesten tatt knekken på en utdannelse, bidratt til uberegnelig døgnrytme og definitivt ødelagt en romanisk setting eller to.

«Football Manager 2009» kommer til butikkhyllene i dag, og derfor tar vi en titt på spillere som har markert seg i seriens 16 år lange levetid.

Zlatan vs ZlatanÅr etter år med «Football Manager» har selvsagt bidratt til en stor forståelse for treneryrket og talentjakt, og det er mange spillere som har slått gjennom på den store fotballarenaen.

Det må være flere der ute enn meg som irriterer seg over at det var Zlatan Ibrahimovic som slo gjennom, og ikke den enda mer talentfulle navnebroren Zlatan Muslimovic?

Spillserien som gikk fra å hete «Championship Manager» (CM) til «Football Manager» (FM) for noen år siden, har noen av spillverdens mest trofaste fans. I alle år har det blitt diskutert flittig på alle slags forum om hva som er de beste spillerkjøpene og mest legendariske CM og FM-spillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer