Husker du denne TV-stjerna?

Nå gjør hun comeback.

TILBAKE: Ricki Lake og hennes svært populære talkshow herjet på amerikanske så vel som norske tv-kanaler på 90-tallet. I september er Lake tilbake med et nytt «daytime» talkshow. Foto: Reuters / Jeff Lipsky / 20th Television / NTB Scanpix
TILBAKE: Ricki Lake og hennes svært populære talkshow herjet på amerikanske så vel som norske tv-kanaler på 90-tallet. I september er Lake tilbake med et nytt «daytime» talkshow. Foto: Reuters / Jeff Lipsky / 20th Television / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Go, Ricki! Go, Ricki! Go, Ricki! Go, Ricki!»

Det var ikke få ganger man hørte studiopublikum rope og heie unisont da «Ricki Lake Show» ble sendt på TV fra 1993 til 2004.

Nytt talkshow Programmet ble, som tittelen i stor grad avslører, ledet av Ricki Lake (43).

Hun ble raskt en av 90-tallets store talkshowdronninger. I Norge ble dagtid-programmet sendt på TV3, og huskes gjerne best for sine mange skandaler, slosskamper og dramatiske avsløringer i studio.

Nå returnerer Lake til tv-skjermen. Men noen forandringer blir det.

- Mer voksent, har produksjonsselskapet 20th Television uttalt til nettsida Imdb.I tidligere runder ble eksempelvis verdens verste tenåringer kåret, private utroskapskandaler kringkastet og slåsskamper fant sted i tv-studio. Lake var heller ikke redd for å la menn i bar overkropp spasere ned catwalken i håp om å bli kåret til den peneste.

Etter at siste «Ricki Lake Show»-episode ble vist, har Lake holdt seg i tv- og filmbransjen med flere mindre roller. Hun deltok også i den amerikanske utgaven av «Skal vi danse», «Dancing with the Stars», der hun endte på en tredjeplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer