Husker du «Kim» fra «Himmelblå»? Nå spiller han travkusk

Edward Schultheiss har sin første hovedrolle i en stjernespekket actionkomedie fra travbanen.

SNILL KUSK: Edward Schultheiss (36) med stor bart spiller hovedrollen som kusk i filmen «Jakten på Belusconi» som har premiere neste høst. Et stjernelag uten like er med i den actionfylte komedien. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNILL KUSK: Edward Schultheiss (36) med stor bart spiller hovedrollen som kusk i filmen «Jakten på Belusconi» som har premiere neste høst. Et stjernelag uten like er med i den actionfylte komedien. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stjernelaget regissør Ole Endresen har fått med i «Jakten på Berlusconi» er ganske rått: Bjørn Floberg, Jan Sælid, Jon Øigarden og Atle Antonsen, for ikke å glemme Odd Magnus Williamsen, Henriette Steenstrup og Morten Ramm fra «Torsdag kveld fra Nydalen» — og Edward Schultheiss, kjent som «Kim» i tv-suksessen «Himmelblå» på NRK.

—Den største utfordringen er at jeg må blåse opp magen hele tida. Som kusken Bjarte Lem skal jeg ha kulemage. Du må få med at jeg egentlig har sixpack, sier han på Bjerke travbane. Travkusk på nedtur En travkusk er en liten, lett og slank. En kusk på topp har damer og penger.

—Før var Bjarte Lem en bra kusk, men så går det økonomisk på stumpene og så går det bare nedover. Alt han tar i, går dårlig, beskriver Schultheiss i skitten travdress.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer