Husokkupantene i Oslo

«Jeg er ikke alltid enig i politiets fremgangsmåte men disse såkalte «husokkupantene» fortjener ikke noen silkehansker akkurat. Har de bare meldt seg ut av samfunnet i sin helhet og laget egne regler? Er bare der og doper seg dagen lang. Hvorfor skal de bo gratis når resten av samfunnet sliter ræva av seg for å kunne betale lånene sine i disse skyhøye rentetider?

Jack

««Hvorfor skal de bo gratis når resten av samfunnet sliter ræva av seg for å kunne betale lånene sine i disse skyhøye rentetider?» Kanskje nettopp derfor?

orf3us«Fortjener ikke såkalte husokkupanter samme rettferdige behandling som alle andre? Om du mener de ikke fortjener det, så kan du ikke oppriktig stille spørsmålstegn ved hvorfor de eventuelt «melder seg ut av samfunnet». Og hva slags logikk ligger til grunn for at de ikke skal få bo gratis? Prepubertal misunnelse? Fordi du betaler, må alle andre betale? Boligen har jo ifølge artikkelen stått ubrukt i 20 år.

bajo«Jaja... Vi får vel i hvert fall ta sosialstøtten/dagpengene fra disse slaskene som ikke vil bidra, siden de ser sånn ned på den innsatsen vi andre må gjøre for å fø på dem.

Archimedes«Det her handler særdeles lite om husleie og hasj... Det her handler om å verne praktfulle gamle hus som vår «kjære» kommune ønsker å rive for å lage barnehage og lekeplass. Om du ikke tror meg, kan du bare stikke innom byarkivet.

En fisk uten sykkel