Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hutchence var full av dop

LONDON (Dagbladet): INXS-stjernen Michael Hutchence tok sitt eget liv. Han var sterkt ruset og hadde brukt kokain og lykkepillen Prozac. I tillegg hadde han også drukket mye øl, champagne og vodka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dommer Derek Hand i Sydney har nå levert en tre siders rapport om stjernens dødsfall på et hotellrom i Sydney. Konklusjonen er selvmord, og dommeren utelukker at Michael døde som følge av en sexlek som gikk for langt.

Michael Hutchence tok kokain og piller tidlig på kvelden. Deretter møtte han eks-kjæresten Kym Wilson og hennes nye kjæreste. De tre gikk opp på Hutchences hotellrom, der det ble drukket tett. Gjestene forlot rommet i femtida om morgenen, selv om Hutchence forsøkte å få dem til å bli.

Ifølge dommerrapporten begynte Michael Hutchence å ringe rundt etter at han ble alene på rommet. Blant annet ringte han til Bob Geldof.

En annen eks-kjæreste, Michelle Bennett, fikk to telefoner. Men Hutchence snakket bare med telefonsvareren.

- Jeg har fått nok, sa han siste gang han ringte.

Michelle Bennett hørte beskjedene for seint. Hun tok imidlertid taxi til hotellet, men ingen svarte da hun banket på døra til hotellrommet. Hun la igjen en beskjed til Michael Hutchence i resepsjonen.

VAR DOPET: Michael Hutchence.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!