Huttetu!

Kom i Halloween-stemning med disse spillene - helt gratis.

(Dagbladet.no): I kveld er det duket for den engelske Allehelgensaften - eller Halloween, som amerikanere og handelsnæringen ynder å kalle tradisjonen.

Forvent derfor å få uventet besøk av småbarn som er enda mer ufyselige enn normalt - og dersom du bare gir rosiner (og ikke skikkelig godteri) kan det hagle med egg og annet fanteri.

Om du verken vil skjære i gresskar, vandre på «knask eller knep» eller bruke penger på en «ikke-tradisjon» - men likevel vil komme i Halloween-stemning - kan følgende tre spill fra 123 Spill være verdt en kikk:
«Halloween»

Morsom virtuell gresskarskjæring. Du kan skjære ut et heslig ansikt i gresskaret, velge en bakgrunn, lage en personlig hilsen, og sende til noen du kjenner!«Bashing Pumpkins»

Smæsj til gresskarene så raskt du kan. Når musepekeren treffer et av dem, så er det ferdig, men gresskarene kommer så raskt at det skal godt la seg gjøre å holde følge.«Harum Scarum»

Stilig plattformspill. Hovedrollene innehas av tegnefilmheltene Billy og Mandy. Beveg deg med piltastene. For å angripe agressive gresskar trykker du space. Skift hovedperson med x.

• Om ikke disse faller i smak, finner du 1390 gratis nettspill på 123 Spill!