Hva er 4-korn?

Forbrukeren har makten. Kunden er i sentrum. Og kall meg en krakk.

DÅRLIG SERVICE: Norske lavprisbutikker har ikke bare begrenset plass, utvalg, service og sjarm.  De har også sterkt begrenset varepåfyll. Og tilkaller du personalet for å få hjelp, får du ingen ingen beklagelse, er kommentator Kjetil Rolness erfaring. Foto: Erlend Aas / SCANPIX
DÅRLIG SERVICE: Norske lavprisbutikker har ikke bare begrenset plass, utvalg, service og sjarm. De har også sterkt begrenset varepåfyll. Og tilkaller du personalet for å få hjelp, får du ingen ingen beklagelse, er kommentator Kjetil Rolness erfaring. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MATVAREKJEDENE er under offentlig gransking. For forbrukerens skyld. Og forbrukeren, det er deg og - for å ta en jeg kjenner bedre - meg. Bli med inn i min nærbutikk, Coop Prix, ved trikkesløyfa på John Colletts plass, nær Blindern og Ullevål i Oslo.

Her blir du først møtt av et berg av brus. Forsøk så å trille handlevognen uskadd, uten sammenstøt, forbi kjøledisken merket «ferskvarer», alle innpakket for uker og måneder siden, og frukt og grønt-hyllen med broccoli som mest eksotiske innslag. Møter du en annen handlevogn, må en av dere rygge.

COOP PRIX har ikke bare begrenset plass, utvalg, service og sjarm - noe som gjør den til en norsk lavprisbutikk. Den har også sterkt begrenset varepåfyll. Stadig vekk er det fritt for kaviar, salami, mandler, bleier, billig dopapir. Tilkaller du personalet, kommer en person i gul trøye bort og glaner på den tomme hylleplassen, og sier: Da er det fritt. Ingen forklaring, ingen beklagelse. Kanskje kommer varen tilbake på onsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer