Hva er det med Michael?

Michael Jackson bisarre oppførsel fortsetter å sjokkere verden.

Da han nylig besøkte Berlin, sjokkerte popikonet verden ved å holde ti måneder gamle Prince Michael II på utsiden av en hotellbalkong, 20 meter over bakken. Flere advokater i California krever nå at Jackson gås nærmere etter i sømmene som pappa.

Medier her i USA melder at barnevernet i Santa Barbara ser nærmere på trebarnsfaren.

Neste dag tok han med barna til en dyrepark i samme by. De hadde tildekkede ansikter, slik som også faren har hatt i flere år.

I burkaliknende drakter tuslet barna rundt i parken og kikket på dyrene - fulgt av faren og et kobbel av sikkerhetsvakter og skuelystne tyskere.

VENNEN BUBBLES: Siden han kjøpte en ranch i Los Olivos i California, døpte den om til Neverland og bygde opp sin egen private, bevoktede fornøyelsespark, har ryktene gått om Michael Jacksons livsform.

Det tok helt av da det ble kjent at den voksne mannen bodde på lekeparkranchen sammen med Bubbles - en sjimpanse som hadde garderoben full av designerklær.

Siden har den ene beskyldningen avløst den andre.

Mytene og ryktene om Michael Jacksons liv tar fullstendig oppmerksomheten vekk fra at han er en av de mest nyskapende artistene i pophistorien. I USA har han i flere år vært så godt som ignorert som artist.

FIKK RETTEN TIL BARNA: Da Michael Jackson var gift med Lisa Marie Presley, var han klar for å få barn. Men datteren til Elvis var skeptisk, og skal ha sagt:

- Jeg vil ikke sette barn til verden med den gærningen der.

Debbie Rowe, sykepleier ved et sykehus i Beverly Hills, var derimot villig til å få barn med Jackson. Da det kom fram at hun var gravid, fortalte hennes far at hun var kunstig befruktet. Både hun og Michael Jackson har avvist påstanden. Spekulasjonene ble ikke mindre da Prince Michael Jackson og Paris Katherine Jackson kom til verden i 1997 og 1998: Begge to er hvite, og ingen av de to ser ut til å ha det minste trekk fra Jackson, verken slik han var før eller etter alle de plastiske operasjonene.

I 1999 var ekteskapet med Rowe over. Jackson beholdt barna, Rowe fikk flerfoldige millioner dollar.

Seinere har amerikanske medier hevdet at Rowe har båret fram barna, men at hun ikke er deres biologiske mor. Dessuten blir det hevdet at Jackson ikke ville ha svarte barn - og at han ikke er deres biologiske far.

UKJENT MOR: I august dukket Jackson opp i Las Vegas med en baby på seks måneder som han hevdet at han er far til.

Dette er det nå ti måneder gamle barnet, Prince Michael II, som popikonet løftet utenfor balkongen i Berlin.

Hvem som er mor til barnet, er ukjent, men det er neppe ekskona Rowe.

- Jeg ville ikke ha stilt opp for en milliard, har Rowe uttalt. I dag har hun ikke kontakt med de to barna de fikk sammen.

PARANOID: Jackson har imidlertid kontakt med ungene nesten 24 timer i døgnet. Han deler alt med dem, enten de leker med tigerungen på farmen utenfor Santa Barbara, besøker dyreparker - eller ser på motorsykler ved Guggenheim-museet i Las Vegas.

Her ble han og barna observert på et nattlig besøk, siden Jackson foretrekker å bevege seg med minst mulig fremmede rundt seg.

Han skal være nærmest paranoid for kidnappingsforsøk på barna, og går ikke noe sted uten en skare av sikkerhetsfolk. Barna har heller ikke omgang med jevnaldrende utenfor tilfluktsstedet Neverland.

I Berlin nektet han noen andre å gå ut av heisen før han og barna var inne på suiten, som på forhånd var grundig gjennomsøkt. Han krevde spesialfilter på airconditioningen i frykt for bakterier.

Hjemme i California er hans tjenerskap vant til hans bakterieskrekk.

Ryktene sier at de har beskjed om å kaste alt bestikk etter hvert måltid.

RYSTET FANSEN: Michael Jacson holdt sin ti måneder gamle sønn utenfor hotellbalkongen.