Hva er det med norsk skole?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Ja, jeg er enig i det meste av det du sier, Kristin. Jeg jobber selv med undervisning, og ser at til tross for fine og fagre ord fra politikerene og stadige reformer, er barn fortsatt barn, og du kan ikke forventa at en niåring skal ta ansvar for egen læring i et bråkete og uoversiktelig klassemiljø slik som det virker som enkelte tror.

Vi trenger en skole med respekt, orden og god oppførsel i klasserommet. Lærere som er faglig og pedagogisk sterke. Og ungene er der for å lære, så hvorfor ikke sette dem til litt pugging av gangetabell og slikt nå og da. Innen rimelighetes grenser selvsagt, men jeg tror ikke vi skal være redde for å lære elevene at kunnskap koster litt innsats.

Amanter P

«Etter å ha lest Gudleiv Forr gjennom mange år, er det med noe undring jeg leser Clemets angrep på ham. Har hun virkelig lært å lese selv? Adjunkt

«Det Kristin Clemet og Høyre mangler er emapati, innsikt og medmenneskelig forståelse. Kritikk og politiske floskler har aldri vært noe postivt i den praktiske skolehverdag. Problemet er kanskje at vi har for dårlige politikere. Julius

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer