- Hva, er det Melodi Grand Prix i dag?

Tjuvstart på årets festivalsommer. Trestock-festivalen tok opp kampen mot Melodi Grand Prix.

NESODDEN (Dagbladet.no): Cowboyer, skittenrock og lausdans. Publikum på «Trestock»-festivalen levde i glad uvitenhet om at Russland stakk av med seieren i Melodi Grans Prix.

Knut Reiersrud har programmansvaret for «Trestock»-festivalen sammen med kona Marit Halvorsen. Dagbladet.no minner gitaristen på hvilken kulturbegivenhet han konkurrerer med.

- Er det det? I dag? Knut Reiersrud innrømmer at han ikke har hørt en av årets Grand Prix-bidrag og vil heller snakke om sin egen festival som arrangeres på en Skuterud gård på Nesodden.

Reiersruds bedre halvdel synes samarbeidet om festivalen har gått veldig fint.

- Vi utfyller hverandre bra, sier Marit Halvorsen og trekker fram lausdanserne fra gruppa Frikar som sin favoritt.

Anne Karin Bodahl deltar på festivalen til tross for litt grått vær.

- Jeg har ikke TV og jeg vil ikke se Grand Prix, sier Bodahl.

Trestock-festivalen har vært arrangert gjennom flere år, men det er første gangen så mange profilerte artister har deltatt.

I følge Bård Westby, vokalist i Foggy Boys og veteran på Trestock-festivalen kom arrangementet skikkelig i gang da gårdeier og festivalsjef Knut Houge møttes på en konsert høsten 2007.

- Hva, er det Melodi Grand Prix i dag?

Artistlista på årets festival var lang. Valkyrien Allstars og The Grand, Amund Maaruds kritikerroste band, kan du se i videoen i saken.

- Hva, er det Melodi Grand Prix i dag? Ekteparet Knut Reiersrud og Marit Halvorsen samarbeidet om programmet på festivalen. Det synes de gikk fint.
KL. 22.00: Anne Karin Bodahl synes Valkyrien Allstars er bedre enn Eurosong-finalen.
KL. 01.30: Buskspell rundt bålet.
KL. 04.00: Selv vakten som passer på scenen har sovnet. Høyballene er klar for en siste dag som krakker. Festivalsjef Knut Houge opplyser om at det er flere billetter igjen til konsertene søndag.