Anmeldelse: «BH90210»

Hva ER dette?

Nye «Beverly Hills 90210» er ikke så lett å bli klok på.

30 ÅR ETTER: Gabrielle Carteris (Andrea), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Jason Priestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly) og Ian Ziering (Steve) er samlet igjen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det beste med «BH90210» er introen. For mange av oss skal det ikke mer til enn den kjenningsmelodien før vi er tilbake på Beverly Hills High School, med Brenda og Kelly, mom-jeans og Peach Pit. Og tl-klubben, skoledagbøker og video på VHS, for låta representerer vel så mye 90-tallet per se.

«Beverly Hills 90210» gikk på skjermen fra 1990 til 2000 og farget hele tiåret med sitt solfylte tenåringsdrama, som «alle» så på, for det var jo ikke så mye annet å se på. Og ungdomsseriene som kom etterpå var alle inspirert av såpeserien om de vellykkede ungdommene fra LA.

Det spørs om den nye rebooten, eller spin off-en eller hva vi skal kalle det, vil inspirere så mange. Men original er den. I betydningen hva ER egentlig dette for noe?

Spiller seg selv

Serien har jo allerede fått en oppfølger, «90210» , der flere av stjernene fra originalen har gjort gjesteopptredener som sine gamle rollefigurer. «BH90210» (med bokstaver foran, altså) er noe helt annet. Her er hele gamlegjengen samlet igjen, minus avdøde Luke Perry, selvsagt, men de spiller seg selv og ikke rollefigurene sine. Med vekt på spiller, for dette er mer mockumentary enn reality. Her er flere tilfeller av utroskap allerede i første episode. Samt litt gladvold, småkriminalitet, og en mulig lesbisk oppvåkning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer