Hva er din sommer-hit?

Hvilke låter vil du forbinde med den hittil våte sommeren 2000? Sonique, Ronan Keating, Eminem og Toploader har låtene, mener musikksjefene i de toneangivende radiokanalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sverger du fortsatt til «Livin' La Vida Loca» med Ricky Martin og «Mambo No. 5» med Lou Bega. Eller Gyllene Tiders «Sommartider» - eller deLillos «Neste sommer», så er du ikke alene.

Landeplagene

Sommerslagere er gjerne noen låter som til stadighet dukker opp igjen - og frisker opp gamle sommerminner. Hvert år kommer det minst en låt som du ikke får ut av hodet, og sommeren er definitivt de store landeplagenes tid.

- Men for meg vil årets sommerlåt alltid være «That summer feeling» med

Jonathan Richman - og alt av Bob Marley , sier Marius Lillelien i NRK Petre.

Sammen med de andre musikksjefene i de største radiokanalene har han for Dagbladet satt opp «Ti på topp»-lista over låtene som de tror vil bli årets sommerlåter.

Midt i øret

Superstjerne-DJen Soniques «It feels so good» er høyt på lista til alle. Det er en låt, som har fått dårlige kritikker, men som kommer snikende inn over deg, og som sitter der. Anbefaling: Sjekk ut Club-versjonen.

Ronan Keatings første single fra hans septemberkommende album, «Life is a rollercoaster» , scorer også høyt. Låta er superenkel, men melodilinjen sitter i øret etter andre gangs høring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer