STATEN KNEBLER:  - Hvorfor fungerer ikke den statlige togtrafikken? 81.413 persontog var forsinket eller innstilt i 2014. Skal den hindre folk å levere frihet i pose til de få som VET hva som foregår? Lurer den norske bedreweederen på.
STATEN KNEBLER: - Hvorfor fungerer ikke den statlige togtrafikken? 81.413 persontog var forsinket eller innstilt i 2014. Skal den hindre folk å levere frihet i pose til de få som VET hva som foregår? Lurer den norske bedreweederen på.Vis mer

Hva er galt med norsk narkopolitikk? Svar: Staten

Skal vi som maur, sau eller gnu tolererer statens KKK (kontrollert, kuet, kvalt metaforisk)?

Meninger

I ethvert naturlig habitat i naturen vil samfunnet som helhet utvikle og tilpasse seg til det beste for kollektivet. Det ser vi hos maur, sau, gnu, stimfisk, noen typer møll og de fleste typer sopp. Hvorfor ikke hos mennesket? Det er fordi vi ikke får muligheten. Vi blir KKK: kontrollert, kuet, kvalt metaforisk. I følge STATEN er det beste kontrollerte utsalg av én type rus som årlig tar tusenvis av flere liv enn rene naturprodukter dyrket i økologiske omgivelser. Det er fakta.

Så når da noen endelig tør å ta hopen (og STATEN) i motmæle. Hva skjer da? Jeg tenker selvfølgelig på vaksinemotstanderne med Sølje Bergman i spissen. En liten stemme blir plutselig hørt, men raskt stilnet og latterliggjort av mediemaskineriet. For hva er vel enklere enn fra tidlig alder av indoktrinere to generasjoner inn i statens «personskasse»? Vips så har du en lojal gruppe som stoler på «alt» staten sier. Ja, vaksiner er bra, men dessverre er ikke det nok for staten. Hva skjedde med å bare ville leve sammen? Alle vil bare ha noen å elske. Men siden vi har blitt roboter av STATEN blir kjærligheten fjernstyrt fra Løvebakken. Når blod størkner, blir det like svart som olja, men når olja størkner får vi ikke kjærligheten igjen.

Men tilbake til det åpenbare. Det finnes en hel gruppe mennesker i dette landet som gjerne skulle styrt sin egen hverdag og livsnyteringredienser uten at «øyet i pyramiden» følger med. Med det har de satt en tydelig stopper for ved å kneble all kommunikasjon. Ja, selvfølgelig overvåker de telefon, internett og eier media, men: Hvorfor fungerer ikke den statlige togtrafikken? 81.413 persontog var forsinket eller innstilt i 2014. Skal den hindre folk å levere frihet i pose til de få som VET hva som foregår?

Hvorfor «streiker» piloter og stanser flyruter inn fra det fjerne Østen? Har de ikke en pakke med sannhet til folket de gjerne skulle overbragt, men blir «kjosfast» av sjefen som tross alt er under vingene til partiene?

Og hvorfor gjør statens veivesen det forbudt med noe så trivielt som piggdekk når vi ser at snøen fortsatt laver ned? Hvem er det da som effektivt stanser kontaktpunktene mellom mennesker som vil ta medisineringen i egne hender og åpne den mentale luka som gjør den laterale tenkingen enda friere. Som i ytterste konsekvens skaper fred, kurerer aids eller finner opp nye farger. Skal vi som maur, sau eller gnu tolererer statens KKK? Den frie viljen i kollektivet svarer monosyllabisk: Nei. Og DET er fakta.

Humorprogrammet "Norske fordommer" har gått på NRK de siste månedene, neste episode sendes på NRK1 fra 27. april.  

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.