Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hva er trash grass?

Dette og mer til kan du spørre HGH om.

(Dagbladet.no): HGH er Motorpsychos Håkon Gebhardt og Home Groans Martin Hagfors, et trash grass-band som på sin fjerde plate plasserer seg midt mellom strengehimmelen og banjohelvete.

«Miracle Working Man» er egentlig en ganske god tittel for disse guttas plateprosjekt, siden en haug med norske musikere nok føler at de særs flittige musikerne har utført et lite mirakel for dem.

I tillegg til sine respektive hovedband har Gebhardt og Hagfors nemlig stukket sine musikalske fingre bort i eksempelvis Elisabeth Andreassen, International Tussler Society, Jaga Jazzist og Erik Bye.

Toalettbørste

HGH klarer seg fint sjøl også:

«Tåler du litt skramling og sus, kommer du langt med en firespors Tandberg-opptaker, et hotellrom, gitar, banjo og ukonvensjonelle instrumenter som toalettbørste (!), trikk og ringeklokke» skrev Dagbladets Øyvind Rønning om den forrige skiva «Seb\'s hotel».

Møt HGH

Nå møter du HGH på Dagbladet.no. Hva er trash grass? Hvordan er egentlig Elisabeth Andreassen og hva kan de fortelle om Father Seb? Send inn dine spørsmål nå.

<B>MØT HGH:</B> Martin Hagfors (til venstre) og Håkon Gebhardt møter deg på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media