Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hva er under skjegget til Chuck Norris?

Svar: Enda en neve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chuck Norris er åpenbart ingen klasseskuespiller, og slåssingen hans framstår ofte som mer komisk enn imponerende.

Likevel er han blitt en kulthelt av dimensjoner på nettet. De mange nettsidene med Norris-sitater eller fakta (for eksempel chucknorrisfacts.com) har generert flere hundre millioner treff, skriver nyhetsbyrået AP.

Noen eksempler på fakta, som atpåtil er å få kjøpt påtrykt t-skjorter: Våpen dreper ikke mennesker, Chuck Norris dreper mennesker. Chuck Norris sover ikke, han venter. Chuck Norris drar ikke på jakt, han drar for å drepe.

Til og med for de amerikanske soldatene i Irak er Norris en kilde til inspirasjon.

- Livet er som en eske konfekt. Du vet aldri når Chuck Norris kommer for å drepe deg, er for eksempel kaptein Joe LaTendresse, stasjonert ved Camp Liberty, sin livsvisdom.

Norris selv tar alt oppstyret med sedvanlig ro.

- Hvordan finner de på alt sammen? Jeg tar det som et stort kompliment at ungdommene driver med dette. Min favoritt er «når Chuck Norris tar push-ups, dytter han ikke seg selv oppover. Han dytter jorda nedover».

Norris portretteres på ABCs «Nightline» i kveld. Les hele intervjuet med ham her.

KULTHELT: Det finnes ingen evolusjonsteori, bare en liste over dyr Chuck Norris har latt leve. Her er skuespilleren avbildet sammen med kona. Foto: SCANPIX/EPA
KULTHELT: Det finnes ingen evolusjonsteori, bare en liste over dyr Chuck Norris har latt leve. Her er skuespilleren avbildet sammen med kona. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer