Hva gikk galt i kampen mellom Stalin og marsboerne?

Alt er feil med dette spillet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||SOM EN AV DE som har begynt å bli forsynt på andre verdenskrig som bakteppe for strategispill frister «Stalin vs. Martians» på flere måter. Spillet lover et satirisk heisatur med en av verdenshistoriens største massemordere som helt.

Å kødde med Stalin er sannsynligvis uproblematisk for de fleste, og når han roterer hoftene til kompromissløs dancemusikk i en av spillets reklamefilmer er det fristende å la seg rive med av det useriøse og latterlige konseptet.

MEN DE SOM søker underholdning i samme gate som «Destroy All Humans!» eller filmen «Mars Attacks!» bør umiddelbart kaldkvele forventningene før de rekker å overtale deg til å betale noe som helst for dette makkverket.

For dette er faktisk et av de verste strategispillene som noen har vært frekke nok til å kreve penger for.

Teknisk sett kan «Stalin vs. Martians» ved første øyekast lure deg til å tro at dette faktisk er et spill og ikke en av førstnevntes sadistiske psykoser.

Men man kan saktens begynne å lure når det massive omfanget av amatørmessig arbeid og tekniske feil begynner å åpenbare seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer