REDDENDE CYBERENGEL: Pål Sverre Hagen spilte Leif i tv-serien Valkyrien. Vi ber nå skuespilleren om å kontakte sin karakter, Leif, han er den eneste som kan redde oss fra kaos, sult, opptøyer og vi tør ikke tenke på hva. Foto: Thomas Rasmus Skaug.
REDDENDE CYBERENGEL: Pål Sverre Hagen spilte Leif i tv-serien Valkyrien. Vi ber nå skuespilleren om å kontakte sin karakter, Leif, han er den eneste som kan redde oss fra kaos, sult, opptøyer og vi tør ikke tenke på hva. Foto: Thomas Rasmus Skaug.Vis mer

Hva gjør de kvikke cybertufsene når DEN STORE VIRUS-BØLGEN KOMMER? Gjemmer seg hos mor!

Kontakt Leif, poste restante Valkyrien.

Meninger

Nå må de ansvarlig i dette naive landet kontakte Leif før neste bølge slår inn over oss. Den som lammer strøm – og vannforsyningene, bankvesen, sykehusene, luft- og skipsfarten, bankvesen, politi, sikkerhet og OSS. Leif må innkalles før alle våre pods, pads og smarte mobiler – de som ikke er så glupe at de kan ta til motmæle mot hovedviruset – går i svart. Vi blir frakoblet verden. Vi kan ikke kontakte noen, eller noen kan kontakte oss, med mindre vi kanskje har en fasttelefon, kulepenn, hagle, speiderkniv og et fungerende FM-samband. #dommedagsnytt.

Leif er den eneste som kanskje kan redde oss. Du vil hevder at Norge slapp billig unna første runde av det verdensomspennende virusangrepet «Wannacry». Ja, vi er naive når det gjelder vår nasjonale sikkerhet, det har denne nasjonen bevist med et fatalt og tragisk utfall tidligere. Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) sier de er i ferd med å tette brannmurene nå. Okay, burde ikke disse vært tettet langt tidligere? Spør Leif om dette, og han vil svare at vi er en gjeng med godtroende fjotter. Vi stoler blindt på den digitale hverdagens mange vise menn og kvinner, disse kvikke cybermenneskene som japper rundt og sier at alt er så enkelt og at vi er gamle og ikke følger med i tida. #$$$

Men, hva gjør disse IKT-tufsene når DEN STOR BØLGEN KOMMER! Når vi verken har mat, vann, penger eller et operativt politi etc.? Når vi ikke får inn de viktige nyhetene via DAB, ikke kan se nett-tv fordi nettet er nede og nasjonen lir kaos og vi får den store frykten. Hva gjør de unge digitale menn og kvinner da? Tar fram en spade som de ikke har. Tar fram en hammer som de ikke vet hvordan skal brukes. Tar fram en fotografiapparat som de ikke har film til. Hører på musikk via Spotify og Tidal som ikke funker? Som ringer mor? Ja, det er det de gjør og flykter inn på barnerommet. Gjemmer seg, mens mor sørger for mat og drikke som hun har i spiskammerset og forer de bortskjemte cyberkidsa. I morgen er det 17. mai. Du har vel husket å ta ut cash, kjøpt inn hermetikk og vann? Hvis ikke, stikk innom Leif som har flagget på halv stang, rett ved Valkyrien.