Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hva gjør man med en lottogevinst på 3900 milloner kroner?

I dag tidlig ble to amerikanere lottomilliardærer.

MEGAMILLIARDÆR:  Lotterivert John Crow annonserte i går kvel, amerikansk tid, at to vinnerer er blitt supermegamilliardærer. Foto: Tami Chappell / Reuters
MEGAMILLIARDÆR: Lotterivert John Crow annonserte i går kvel, amerikansk tid, at to vinnerer er blitt supermegamilliardærer. Foto: Tami Chappell / Reuters Vis mer

Tirsdag kveld amerikansk tid ble en av tidenes største lottogevinster trukket,  men ellerede et halvt døgn seinere har ikke vinnerne meldt seg.

Beløpet er på astromomiske 3,9 milliarder norske kroner - eller 3900 millioner.

Det er noe helt annet enn folk flests nøkterne drømmer om kanskje vinne noen hundre tusen kroner - eller kanskje et par-tre millioner.

Ingen har meldt seg Jackpotten var på 636 millioner dollar - fordelt på to som hadde tallkombinasjonen 8, 14, 17, 20 og 39 - 7.

Loddene er kjøpt i San Jose i California og Georgia, men så langt har ingen meldt seg.

Det har de siste dagene vært lottobonanza i USA. Mega Millions-lotteriet blir solgt i 43 stater, og folk har gått bananas for å få kjøpt lottokoponger.

Forsvinnenede liten mulighet Å vinne førstepremien i så vel denne trekningen som i Norsk Tippings, er forsvinnenede lite. Det er lettere å bli truffet av lynet - men den som intet satser heller intet vinner.

Mega Millions opplyser at vinnersjansen i lotteriet er 1 til 259 millioner.

likevel ble titusener av billetter ble solgt hvert minutt i timene før trekningen. I Florida solgte lottoforretninger 8.000 lottokuponger i minuttet den siste timen før trekningen, melder CNN.

Nyhetsbyrået AP melder at tidvis ble det solgt 25.000 kuponger i minuttet i California.

TRENGSEL: Folk gikk mann av huse for å være med i Mega Millions lottotrekning.
TRENGSEL: Folk gikk mann av huse for å være med i Mega Millions lottotrekning. Vis mer