Hva har Nella lært om Gobelin-spøkelsene?

Vinn bøker og tur til London i Dagbladets Nifse Nella-konkurranse.

||| (Dagbladet.no): Unni Lindell og Fredrik Skavlans barnebokserie «Nifse Nella» er årets sommerquiz på kultursidene i Dagbladet og på Dagbladet.no. Hver dag i åtte uker får du et nytt spørsmål knyttet til serien.

I dag lurer vi på hva Nella har lært om Gobelin-spøkelsene. Vet du svaret? Send sms med kodeord NELLA «A, B eller C» til 2400. Meldingen koster 5,-

Du kan vinne London-tur
Hver dag kårer vi en vinner, som får bok eller lydbok i premie.

Til slutt kårer vi også en hovedvinner som får en weekendtur til London for ett barn og en voksen, med inngangsbillett til the Tower, der handlingen i bok nummer to finner sted.

Du finner svaret på dagens spørsmål i morgendagens avis.

Tredje bok i høst
Det er forfatter Unni Lindell og Fredrik Skavlan som står bak barnebokserien «Nifse Nella». Første bok heter «Nifse Nella og nattskolen», og kom ut i fjor. Nylig kom bok nummer to, «Nifse Nella og syvstjernen». Bok nummer tre kommer i september eller oktober.

Nifse Nella er et lite spøkelse som bor på et stofflager sammen med mange andre spøkelser. I første bok begynner hun på Nattskolen, men der gjør hun noe grusomt som fører til at hun må reise langt bort for å finne den første sannheten. I hver bok drar hun til nye steder for å løse nye mysterier, og hun treffer flere avdøde historiske personer underveis.