TOPPLØS:Personlig soler jeg meg aldri toppløs, men heier absolutt på damene som gjør det. Smak og behag, sett puppene fri om dere vil jenter!, skriver forfatteren. Foto: NTB Scanpix
TOPPLØS:Personlig soler jeg meg aldri toppløs, men heier absolutt på damene som gjør det. Smak og behag, sett puppene fri om dere vil jenter!, skriver forfatteren. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hva har pupper gjort deg, siden de frastøter deg slik?

Hvis dere først skal få alle pupper tildekket uansett hvor de er, har dere ikke da glemt de gigantiske manne-puppene?

Meninger

Mange har sikkert lest om svenske Cassandra Zellhann, som mottok klager fra sine egne naboer fordi hun solte seg toppløs i sin egen stue, noe naboene fikk øye på. I klagen stod det blant annet:

«Det blir ubehagelig når man skal sitte og spise frokost/middag eller har gjester hjemme, å se noen nesten helt naken på balkongen».

Tilfeldigvis dukket denne saken opp blant venninnegjengen da vi solte oss på stranden i dag. En konklusjon vi fort kom frem til var blant annet at hva folk driver med i deres egen stue er deres egen sak, spesielt når det kommer til noe så ufattelig uskyldig som å sole seg toppløs.

Samtalen førte i bunn og grunn til en del latter, for disse naboene hørtes da også veldig snokete ut. Er det så ille å se på, la være å se. Deretter ble det en litt annen tone da en av jentene kommenterte med en litt irritert stemme «Hva er det egentlig som er så forbanna ille med pupper da?! Om noen vil sole seg toppløse på stranden også, så for all del, slipp puppene fri!».

Jeg nikket og sa meg enig. Pupper er jo faktisk veldig uskyldig, det er bare det at vi dekker de til hele tiden, så når de plutselig er ute i det åpne blir det jo et forbanna oppstyr. Jeg kjenner jeg blir litt paff. Hva har pupper gjort deg, siden de frastøter deg slik? Personlig soler jeg meg aldri toppløs, men heier absolutt på damene som gjør det. Smak og behag, sett puppene fri om dere vil jenter!

Og til alle som tenker slik som  Cassandra Zellhanns naboer, enten om dette er i din stue eller på stranden: Hvis dere først skal få alle pupper tildekket uansett hvor de er, har dere ikke da glemt de gigantiske manne-puppene? De er mange og de er store, ofte større enn mine egne jentepupper og spretter mer enn mine om jeg hopper opp og ned. Men kvinners pupper går ihvertfall ofte til en god sak da, dere vet, småtteri som å gi næring til babyer og slikt om det skulle bli behov.

Jeg henter derfor et kamprop inn fra en av Hunger Games filmene: «If we burn, you burn with us!» på vegne av alle jenter og damer med pupper i alle størrelser og fasonger.

Hvis mine pupper må dekkes til, så skal faen meg mannepuppene også dekkes til. Bikini, BH, jeg bryr meg egentlig ikke, så lenge pupper står likt. Hvis du først vil ta opp kampen kan du like greit dra likestilling inn i samme slengen, så høres det i hvert fall litt «bedre» ut.

Go boobs!

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.