Hva het grønsjfilmen der Eddie Vedder var medlem i bandet Citizen Dick?

Ta vår Pearl Jam-quiz og vinn billetter til Telenor arena-konserten!

KLAR FOR OSLO: Eddie Vedder og Pearl Jam kommer til Telenor arena søndag 29. juni. Foto: Kevin Mazur / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
KLAR FOR OSLO: Eddie Vedder og Pearl Jam kommer til Telenor arena søndag 29. juni. Foto: Kevin Mazur / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet i samarbeid med Live Nation gir deg muligheten til å vinne to konsertbilleter til Pearl Jam i Telenor Arena søndag 29. juni.

Tre spørsmål Alt du må gjøre er å klikke deg inn her og svare på tre Pearl Jam-relaterte spørsmål og legge igjen noen opplysninger om deg selv.

Vinnerne trekkes onsdag 25. juni.

• Link til Dagbladets Pearl Jam-quiz finner du her.

Få vår Pearl Jam-spilleliste Varm opp til Pearl Jam-konserten med denne 32 låter lange håndplukkede «best of»-spillelisten i Spotify.

«De har meislet ut sin helt egen nisje i den alvorstunge delen av rockehistorien, og den forvalter de standhaftig», skrev Dagbladets anmelder Torgrim Øyre om fjorårets Pearl Jam-album «Lightning Bolt».

Sven Ove Bakke var hakket mer positiv til forgjengeren «Backspacer» i 2009, og konkluderte med at «Pearl Jam aldri har vært best i det eksperimentelle hjørnet. I det klassiske, derimot, er de ofte veldig gode».

Musikk for ferie og fest På Dagbladets Spotify-profil finner du spillelister til de største norske musikkfestivalene og spillelister håndplukket for grillfesten, strandturen, bilferien eller late dager i skjærgården.

Sjekk også ut den store festivallista, der praktisk talt alle artister som besøker en av de store norske festivalene er samlet.

Dagbladets Pearl Jam-spilleliste i Spotify:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer