Hva heter han med barten ved siden av Dolly Parton?

Svar på dette og to andre spørsmål og vinn to billetter til Dolly Parton i Oslo Spektrum.

SPILTE SAMMEN I FILMMUSIKAL FRA 1982: Hva heter han som spilte politimann i «The Best Little Whorehouse in Texas»?
SPILTE SAMMEN I FILMMUSIKAL FRA 1982: Hva heter han som spilte politimann i «The Best Little Whorehouse in Texas»? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet i samarbeid med Spotify gir deg muligheten til å vinne to konsertbilletter til Dolly Parton i Oslo Spektrum onsdag 9. juli, samt Spotify Premium-abonnementer.

Tre spørsmål Alt du må gjøre er å klikke deg inn her og svare på tre spørsmål om Dolly Parton og legge igjen noen opplysninger om deg selv.

Vinnerne trekkes mandag 30. juni.

• Link til Dagbladets Dolly Parton-quiz finner du her.

Norges Dolly-favoritter Varm opp til Dolly Parton-konsert med denne Spotify-spillelisten med de mest populære Parton-låtene blant strømmetjenestens norske brukere.

Ikke overraskende troner de fire folkekjære klassikerne «Jolene», «9 to 5», «I Will Always Love You» (senere udødeliggjort av Whitney Houston) og den Bee Gees-skrevne Kenny Rogers-duetten «Islands In The Stream» på toppen av lista.

På femteplass på lista over de mest spilte Dolly-låtene blant norske Spotify-brukere den siste måneden finner vi «Home», en låt fra hennes seneste album «Blue Smoke», som ikke helt maktet å overbevise Dagbladets anmelder.

• Spillelista med de mest populære Dolly Parton-sangene finner du her.

Musikk for ferie og fest På Dagbladets Spotify-profil finner du også spillelister til de største norske musikkfestivalene og spillelister håndplukket for grillfesten, strandturen, bilferien eller late dager i skjærgården.

Sjekk også ut den store festivallista, der praktisk talt alle artister som besøker en av de store norske festivalene er samlet.

DOLLY PARTON ANNO 2014.
DOLLY PARTON ANNO 2014. Vis mer
DE 15 MEST POPULÆRE DOLLY PARTON-LÅTENE BLANT NORSKE SPOTIFY-BRUKERE:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer