- Hva i all verden gjør hun på lista?

Trine Grung mener det er latterlig at Tone Damli er nominert som årets blogger.

KRITISK: Blogger Trine Grung reagerer på at ikke toppbloggere som Caroline Berg Eriksen ikke er nominert til Norges første Blog Awards. Foto: Mette Møller / Dagbladet
KRITISK: Blogger Trine Grung reagerer på at ikke toppbloggere som Caroline Berg Eriksen ikke er nominert til Norges første Blog Awards. Foto: Mette Møller / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld deler motemagasinet Vixen ut Blog Awards for første gang. Bloggere i ti kategorier kjemper om titler som «årets kjendisblogger», «årets blogger» og «årets moteblogg».

Nominasjonene er basert på publikumsstemmer og vurderinger fra Blog Awards-juryen, og blant de nominerte er bloggere som Camilla Phil, jentene fra «Oslo Girls», og kjendisbloggere som Aylar Lie og Tone Damli.

Landets mest leste bloggere er imidlertid utelatt fra det gode selskap: Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som «Fotballfrue», troner øverst på blogglisten.no med over 55 000 daglig besøkende.

Julia Nyland Ørsahl overtok førsteplassen på blogg.no etter Norges mest leste blogger, Emilie «Voe» Nereng.

Ingen av dem er nominert til Blog Awards. Det får blogger og tidligere programleder, Trine Grung, til å se rødt.

- Nesten sluttet å blogge - Jeg vil stille spørsmål ved hvilken kompetanse de som har nominert kandidatene besitter. Jeg syns de har bomma veldig. Vixen er mest opptatt av å promotere seg selv. Det er ingen kvalitets- eller voksenbloggere på nominasjonslista. Det er latterlig. Hele nominasjonen virker slurvete, sier Grung.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer