Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hva kan du om Seinfeld?

Ta quiz, og vinn nye DVD-bokser.

• Her finner du konkurransen!

Konkurransen er nå avsluttet, og vinnerne kontaktet.

(Dagbladet.no): Det tok sin tid, men da Universal Pictures endelig bestemte seg for å utgi «Seinfeld» på DVD gjorde de det også ordentlig.

Siden i fjor har de fire første sesongene kommet i DVD-bokser spekket med ekstramateriale, og denne uka kom også sesong fem og seks på markedet.

Mange fans oppfatter denne perioden som seriens høydepunkt, med episoder som «The Fusilli Jerry», «The Face Painter» og «The Opposite».

Vi har fått tre eksemplarer av hver sesong, som vi vil dele ut. Spørsmålene har en viss vanskelighetsgrad, men med litt research burde det gå greit også for alle dere som har likt showet, men som ikke regner dere som blodfans.

• Her finner du konkurransen!

GJENFORENT: Seinfeld-skuespillerne stilte nylig sammen for å svare på spørsmål fra pressen om de nye DVD-utgivelsene. FOTO: SCANPIX/AP
GJENFORENT: Seinfeld-skuespillerne stilte nylig sammen for å svare på spørsmål fra pressen om de nye DVD-utgivelsene. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer
FERSK PÅ DVD: Sesong 5 og 6 av «Seinfeld» er nå i butikkene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling