Hva kan du om snowboard?

Vinn feriehelg i Hemsedal.

Her finner du konkurransen

(Dagbladet.no): Fredag har ungdomsfilmen «Switch» norgespremiere, og går det som produsentene håper blir denne filmen for de unge snowboard-kidsa hva «Karate Kid» ble for alle som vokste opp på 80-tallet. 

Filmen handler om Mikkel, som sammen med moren sin flytter til Voss. Her måles vellykkethet utelukkende etter hvor god du er på snowboard. Så hvordan skal da Mikkel ta rotta på den lokale slemmingen, som naturligvis er fantastisk på brett, og vinne jenta i samme slengen?

Filmen fikk terningkast tre av Dagbladets anmelder Eirik Alver:

«En film som dette kunne med fordel hatt øvre aldersgrense. Jeg tror faktisk ingen over 16 år vil ha glede av denne filmen. Til gjengjeld vi den sikkert treffe målgruppen, eller tilfredsstille kidsa»

Uansett om du liker filmen eller er i målgruppa, har du nå mulighet til å være med i Dagbladet.nos «Switch»-konkurranse, som arrangeres i samarbeid med filmens distributør Sandrew Metronome og Hemsedal Skisenter.

Førstepremien er en feriehelg i Hemsedal for ti personer. Vinnerne får bo på Veslestølen i en helg, og premien inkluderer også skipass (premien kan benyttes i fire bestemte helger til neste år).

I tillegg deler vi ut pakker med Helly Hansen-hettegensere, t-skjorter, lue, samt gavekort fra Helio, kinobilletter og dagskort i Hemsedal.

Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på seks snowboard-relaterte spørsmål.

Vi trekker vinnerne fredag 26. oktober. Lykke til!

Her finner du konkurransen