Hva kan vi forvente oss av Lara Croft nå?

Flere detaljer fra «Underworld».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det nyeste nummeret av britiske PlayStation Magazine har en artikkel om «Tomb Raider Underworld», det neste spillet til den populære skatterøveren Lara Croft. Søsternettstedet Computer & Video Games har publisert de viktigste detaljene.

Denne gangen fokuserer utviklerne kraftig på at Lara skal ha så elegante og dynamiske bevegelser som mulig, slik at hun kan utnytte seg av alle typer terreng. I tillegg skal hun kunne gjøre «alt vi forventer at skal være mulig for henne å gjøre».

For eksempel vil hun kunne plukke med seg en stav og bruke den som slagvåpen eller som kastespyd. Hun vil også kunne bruke den samtidig som hun har et skytevåpen i den andre hånden.

Når hun er ferdig med å slåss, kan hun plassere den i et hull i veggen, og bruke den til å slenge seg opp til tidligere utilgjengelige steder, i sin vante akrobatiske stil.

Det ser også ut som omgivelsene blir åpnere enn tidligere. Lara kan når som helst slenge seg på motorsykkelen sin og kjøre dit hun vil, uten at motorsykkelkjøring henvises til spesielle seksjoner av spillet.

Tidligere har det blitt fortalt spillverdenen skal «reagere på og huske» Laras handlinger. Hvis hun går i gjørme vil fotavtrykkene hennes forbli der til de vaskes bort av regnet, og drepte fiender vil forbli liggende der hun forlot dem gjennom hele spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer