Hva med å sitte i en utedo når den blir katapultkastet?

Jackass er tilbake i 3D. Se trailer her.

||| (Dagbladet:) «Au, au, au, at de tør!» har du kanskje tenkt når du har sett Johnny Knoxville, Bam Margera og Steve-O leke med liv og lemmer i de villeste stunt?

«Ikke prøv dette hjemme»
Guttene i det amerikanske tv-programmet «Jackass» har underholdt publikum på de sprøeste måter siden 2000.

Med stunts som å bade naken i et basseng fullt av avføring, stifte igjen rumpa med stiftemaskin og sette utfor ei trapp eller en vei oppi en handlekurv, er bare noe av det guttene har utsatt seg for.

Tiårsjubileum
Den første tv-serien med navn «Jackass» kom for ti år siden, og ble sendt i 25 episoder på MTV.

Med viten og vilje utsetter Jackass-medlemmene seg for rare, vonde og ekle handlinger, som på en bisarr måte er underholdene - kanskje nettopp fordi du bare ser på, og selv slipper å kjenne smerten som en gjenstiftet rumpe kan medføre.

Programmets logo er et dødninghode med to krykker i kors under, i stedet for knokler. Noe som kan sies å være et godt bilde på serien, som har klar advarselen: Ikke prøv dette hjemme.

Ny film - i 3D
I 2002 kom den første filmen fra den smågale gjengen. Etter «Jackass: The Movie» delte medlemmene seg og startet seriene «Wildboyz» og «Viva La Bam».

I 2006 kom oppfølgeren «Jackass: The Movie 2», og nå er gjengen tilbake i fornyet form. Fra 5. november kan du se «Jackass 3» i 3D på kino.

Med 3D-briller på nesa får du katapultkasting av en utedo med et menneske i, tidenes største «high five»-hilsen eller luften fra en flymotor midt i fjeset, og en gedigen fisk slengt i nakken.

Se filmtraileren
Jeff Tremaine har regien, mens Preston Lacy har skrevet manuset til humor-action-dokumentaren.

LITT NÆRMERE: Johnny Knoxville og Bam Margera er klare med filmen «Jackass 3», som kommer i 3D. Da får du oppleve de sprø stuntene litt nærmere, men slipper heldigvis smerten. Foto: AP Photo
LITT NÆRMERE: Johnny Knoxville og Bam Margera er klare med filmen «Jackass 3», som kommer i 3D. Da får du oppleve de sprø stuntene litt nærmere, men slipper heldigvis smerten. Foto: AP Photo Vis mer

Medvirkende er Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Preston Lacy og Rob Stull.

Det kommer til å gjøre vondt å se på. Like sikkert kommer du til å le. Og mens du venter på kinopremieren, kan du få en smakebit av filmen og sett i gang magemusklene ved å se traileren over.

AUUU! Johnny Knoxville blir bitt i brystvorta av babyalligator i filmen «Jackass: The Movie». Foto: UIP
AUUU! Johnny Knoxville blir bitt i brystvorta av babyalligator i filmen «Jackass: The Movie». Foto: UIP Vis mer