«Hva om jeg får ereksjon? Må jeg slå meg selv i ballene?»

Dev Patel (21) fryktet kyssescenen med kjærestens venninne.

SLUMDOG: Dev Patel gjorde braksuksess med filmen Slumdog Millionaire. Nå er han aktuell som hotelldirektør i Best Exotic Marigold Hotel. Foto: Scanpix
SLUMDOG: Dev Patel gjorde braksuksess med filmen Slumdog Millionaire. Nå er han aktuell som hotelldirektør i Best Exotic Marigold Hotel. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Suksessfilmen Slumdog Millionaire gjorde tenåringen Dev Patel til verdensstjerne over natta.

-Det var skremmende. Jeg er så privilegert og heldig som fikk spille Slumdog. Men jeg tenker av og til at jeg skulle ventet til seinere i livet, sier Dev Patel. 

Prøve og feile Han har nettopp feid inn døra på Soho Hotel som en virvelvind og hopper opp i sofaen mens han fleiper med filmreporterne. Patel er her for å snakke om sin nye film Best Exotic Marigold Hotel. Men først noen ord om debuten.

-Slumdog var min første film, og som ung skuespiller har du lyst til å eksperimentere og feile før du havner i det sterkeste rampelyset. Men samtidig har filmen gitt meg så mye positivt.

Årets verste Mens Slumdog Millionaire høstet heder og ære, fikk Dev Patel mye tyn for sin rolle i The Last Airbender, som i 2011 ble kåret til årets verste film. -Jeg følte behov for å komme videre som skuespiller fordi jeg ble kalt slumdog hvor jeg enn beveget meg. Jeg hadde tro på Airbender og kan ikke peke på hva som gikk galt underveis. Men det gikk opp for meg hvor maktesløs og liten du kan føle deg i et så gigantisk maskineri av et filmprosjekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer