Hva sier den ukjente Ylvis-broren?

Lillebror Bjarte Ylvisåkers første låt er allerede en hit på YouTube.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vokser man opp som yngre bror av Bård og Vegard Ylvisåker, kan man fort havne litt i skyggen. Det er iallfall det yngstebror Bjarte (25) påstår i den noe selvmotsigende musikkvideoen «I Will Never Be a Star», som ble vist på storebrødrenes direktesendte talkshow på TVNorge tirsdag kveld.

I en tilsynelatende hjerteskjærende låt synger Bjarte at han aldri ble spurt om å være en del av brødrenes eventyrlige showbiz-karrierer.

Nå får han kanskje revansj: Under et døgn etter publisering har  «I Will Never Be a Star» allerede passert 130.000 visninger på YouTube.

Får skryt for sangtalentet I refrenget hevder Bjarte at han aldri kommer til å bli en stjerne, holde en konsert eller stå alene på scenen.

Om han blir en stjerne er fremdeles uvisst, men de andre uoppnåelige målene er forlengst nådd. Da Ylvis satte opp show i Oslo Spektrum i februar, fremførte Bjarte nemlig nettopp «I Will Never Be a Star» fra scenen.

Bjarte var også med på flere av oppsetningene på Ylvis Live-turneen i sommer. Den gang fikk han også ros for sangtalentet av kritikere som så showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer